VACATURE UITVOERDER HOVENIERSBEDRIJF

Ben jij op zoek naar een afwisselende én verantwoordelijke baan in het groen? Werk jij graag zowel buiten in de mooiste tuinprojecten als op kantoor? Ben jij een verbinder en denk jij in praktische oplossingen?

Zoek dan niet verder en kom ons vakkundige en gezellige team van Allure Tuinen versterken!

Ben jij onze nieuwe uitvoerder met Allure?

Jij hebt als uitvoerder een veelzijdige functie. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en organisatie van aanleg-, onderhouds- en renovatieprojecten, van begin tot eind. Een project kent voor jou geen geheimen. Je bewaakt de voortgang, de planning en kosten van het project nauwlettend en behoudt continue het overzicht. Dit zorgt voor optimale resultaten en rendabele projecten.

Samenwerken is jouw 2e natuur. Je instrueert jouw projectgebonden ploeg(en) en begeleidt hen vervolgens gedurende het gehele project. Je werkt nauw samen met de bedrijfsmanager. Ook onderhoud je het contact met klanten, eventuele onderaannemers en overige betrokkenen. Onze klanten zijn met name particulieren, maar ook VVE’s, kantoren en organisaties in Den Haag en omgeving (Westland, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar en Voorschoten).

Voor deze functie dien je te beschikken over een MBO+ werk-en denkniveau. Jouw vakkennis en ervaring in het groen, je sterk ontwikkelde communicatieve en leidinggevende vaardigheden, je klant-en kwaliteitsgerichtheid, stressbestendigheid en je praktische, doelgerichte en probleemoplossende kijk op zaken, komen in deze afwisselende functie prima tot zijn recht. Herken jij jezelf in dit profiel en heb je zin een deze mooie baan? Kom dan snel kennismaken!

Wat hebben wij als hovenier aan jou als uitvoerder te bieden?

 • Een professionele werkomgeving met een informele sfeer;
 • Mooie en gevarieerde projecten;
 • Deel uitmaken van een kundig team met gezellige collega’s;
 • Tot je beschikking hebben van een bedrijfsauto;
 • Een werkgever met oog voor de medewerkers, zo bieden wij:
  • een passend salaris en arbeidsvoorwaarden;
  • opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • een vitaliteitsprogramma;
  • gezellige activiteiten zoals een vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse bbq, kerstborrel en bedrijfsuitjes.

Bij wat voor hoveniersbedrijf ga je aan de slag?

Hoveniersbedrijf Allure Tuinen realiseert exclusieve, maar bovenal unieke tuinen en groenprojecten (inclusief dak-en gevelgroen). Met vakkennis en creativiteit creëren onze hoveniers, met planten en bomen als sfeerbepalende elementen, tuinen die een beleving vormen. Als hovenier met vestigingen in Westland en Den Haag werken wij met een uitgebreid team van ervaren hoveniers en specialisten dagelijks in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Westland, Voorschoten, Leiden, en Rotterdam om iedere tuin en ieder project zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken! Bekijk ons portfolio om te zien aan wat voor tuinprojecten met allure onze hoveniers zoal werken. Bekijk ook onze bedrijfsvideo hieronder om een beeld te krijgen van ons bedrijf.

Allure Tuinen is onderdeel van Weverling Groenproviders, een modern en professioneel familiebedrijf dat zich dagelijks inzet voor een groene buitenruimte. Groen maakt het verschil! Dat is onze visie.

Je wilt deze baan als uitvoerder bij Allure Tuinen. Wat nu?

Mail je sollicitatie naar de afdeling Personeelszaken: personeelszaken@weverling.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om nader kennis te maken.

Maak een afspraak
Stel een vraag
Bel mij terug