VACATURE PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR

Elke dag je vakkennis en passie voor groen inzetten in je werk? En is meedenken in de groene projecten die wij met een enthousiast team realiseren iets voor jou? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die we zoeken! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een projectvoorbereider/calculator.

Ben jij het nieuwste lid van ons team?

Als projectvoorbereider/calculator ben je veelzijdig. Je denkt mee met projecten die worden aangeboden en je begroot zelfstandig de offerte die we aan de klant aanbieden. Met het team kom je tot een goede aanbieding met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en bent de spil tussen ons bedrijf, de opdrachtgever en de leveranciers. Als we de opdracht vervolgens krijgen, zorg je dat het project goed voorbereid wordt. Je geeft uitvoerende collega’s een helder projectplan, waar zij vervolgens mee aan de slag kunnen.

Kortom, je zorgt dat de projecten voorzien worden van een goed doordacht plan, inclusief begroting, zodat de projecten zo goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

Jouw technische kennis, goed cijfermatig inzicht en zelfstandigheid komen in deze functie goed tot zijn recht. Je gaat fulltime aan de slag in een team met prettige en deskundige collega’s.

Bij wie ga je aan de slag?

Hoveniersbedrijf Allure Tuinen realiseert exclusieve, maar bovenal unieke tuinen en groenprojecten, met vakkennis en creativiteit. Als hovenier met vestigingen in Westland en Den Haag werken wij met een uitgebreid team van ervaren hoveniers en specialisten dagelijks in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Westland, Voorschoten, Leiden en Rotterdam om iedere tuin en project zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken!

Allure Tuinen is onderdeel van Weverling Groenproviders.

Je wilt deze baan. Wat nu?

Mail je sollicitatie naar de afdeling Personeelszaken: personeelszaken@weverling.nl.

Maak een afspraak
Stel een vraag
Bel mij terug