VACATURE CALCULATOR / WERKVOORBEREIDER GROEN

Elke dag je vakkennis en passie voor groen inzetten tijdens je werk? Is meedenken over groene projecten die wij met een enthousiast team realiseren iets voor jou?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij onze nieuwe collega?

Ter versterking van ons deskundige team zijn wij op zoek naar een calculator/werkvoorbereider.

Het werk van de calculator/werkvoorbereider is heel veelzijdig. Zo calculeer en offreer je zowel kleine als grote groenprojecten, denk je oplossingsgericht mee met deze projecten en bereid deze voor én deelt daarnaast kennis met alle betrokken personen.

Je maakt berekeningen van de benodigde materialen en uren, aan de hand van onder meer bestekken en tekeningen. Op basis van deze berekeningen begroot je zelfstandig de offerte die we aan de klant aanbieden. Met het team kom je tot een goede aanbieding met de juiste prijs/kwaliteitverhouding.

Wanneer we de opdracht krijgen, zorg je dat het project wordt voorbereid. Je geeft de projectleiders een helder projectplan, waar zij vervolgens mee aan de slag gaan. Je vervult een essentiële functie binnen ons bedrijf en vormt de spil in het web vanaf de offerteaanvraag tot de overdracht aan de uitvoering.

Jouw technische kennis, cijfermatig, ruimtelijk en praktisch inzicht en je zelfstandigheid komen in deze functie goed tot zijn recht. Heb jij daarnaast minimaal een relevante MBO 4-opleiding afgerond, HBO werk-en denkvermogen is een pre (bv. opgedaan aan Hogeschool Van Hall Larenstein of de HAS Hogeschool), en beschik je over goed ontwikkelde computerskills? Dan komen we graag met jou in contact!

Bij wie ga je als calculator / werkvoorbereider aan de slag?

Hoveniersbedrijf Allure Tuinen realiseert exclusieve, maar bovenal unieke tuinen en groenprojecten, met vakkennis en creativiteit. Als hovenier met vestigingen in Westland en Den Haag werken wij met een uitgebreid team van ervaren hoveniers en specialisten dagelijks in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Westland, Voorschoten, Leiden en Rotterdam om iedere tuin en project zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken!

Allure Tuinen is onderdeel van Weverling Groenproviders.

Je wilt deze baan in het groen. Wat nu?

Mail je sollicitatie naar de afdeling Personeelszaken: personeelszaken@weverling.nl.

Maak een afspraak
Stel een vraag
Bel mij terug