VACATURE ALLROUND HOVENIER

Heb jij 2 rechterhanden met groene vingers, waarmee jij met plezier de mooiste tuinen  onderhoudt en aanlegt? Dan zijn wij bij Allure Tuinen op zoek naar jou!

Ook als je gewoon een rechter- en linkerhand hebt én werkervaring in het groen, lees dan verder…

Ben jij onze nieuwe collega met Allure?

Ter versterking van ons enthousiaste en vakkundige team zoeken wij allround hoveniers gespecialiseerd in onderhoud óf aanleg.

Als gedreven en ervaren vakman ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhouds-, of aanleg- en renovatieprojecten bij onze opdrachtgevers. Dit zijn voornamelijk particulieren, maar ook voor VVE’s, kantoren en organisaties in Den Haag en omgeving (Westland, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar en Voorschoten).

Goed gereedschap is het halve werk! Jij weet dit samen met je vakkennis op een professionele manier in te zetten bij het onderhoud of de realisatie van hoogwaardige tuinen en groenprojecten. Jouw goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, pro-actieve houding en klantgerichtheid komen in deze functie prima tot zijn recht. Heb jij daarnaast minimaal een mbo-opleiding in het groen afgerond en ben je in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre)? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een professionele werkomgeving;
 • Deel uitmaken van een kundig team met gezellige collega’s;
 • Afwisselende werkzaamheden op uiteenlopende projecten;
 • Werken met de modernste materialen en gereedschap;
 • Beschikking over een modern wagenpark;
 • Een werkgever met oog voor de medewerkers, zo bieden wij:
  • opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • een passend salaris en arbeidsvoorwaarden;
  • een vitaliteitsprogramma;
  • gezellige activiteiten zoals een vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse bbq, kerstborrel en bedrijfsuitjes.

Bij wie ga je aan de slag?

Hoveniersbedrijf Allure Tuinen realiseert exclusieve, maar bovenal unieke tuinen en groenprojecten (inclusief dak-en gevelgroen), met vakkennis en creativiteit. Als hovenier met vestigingen in Westland en Den Haag werken wij met een uitgebreid team van ervaren hoveniers en specialisten dagelijks in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Westland, Voorschoten, Leiden en Rotterdam om iedere tuin en project zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken!

Allure Tuinen is onderdeel van Weverling Groenproviders.

Je wilt deze baan. Wat nu?

Mail je sollicitatie naar de afdeling Personeelszaken: personeelszaken@weverling.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.