TUINRENOVATIE

Heeft u behoefte aan een make-over voor uw tuin maar geen idee waar te beginnen? Met een tuinrenovatie zorgen wij ervoor dat u weer optimaal kunt genieten van uw buitenruimte! Onze ervaren hoveniers en groenspecialisten werken voor tuinrenovaties in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Westland, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Valkenburg en Rotterdam.

Nieuwe tuinwensen?

Door de jaren heen veranderen uw tuinwensen doordat uw gezinssamenstelling verandert of u wilt een veranda, een jacuzzi of tuinhuis. Een goed tuinontwerp voor tuinrenovatie is dan een must, er moet rekening worden gehouden met bestaande elementen.

Tuinrenovatie bij tuinproblemen

Het verzakken van de tuin of achterstallig onderhoud kan voor problemen zorgen en een reden zijn om de tuin te renoveren. Nieuwe aanplant werkt verfrissend en brengt structuur terug in de borders.

Heeft u de wens om uw tuin een metamorfose te laten ondergaan en om te toveren in een tuin met Allure? Dan nodigen wij u van harte uit om kennis te maken met onze visie en vakkennis.

Bekijk hieronder onze nieuwste bedrijfsvideo!

Zowel bij tuinaanleg als tuinrenovatie is een goed tuinontwerp de basis voor de realisatie van een hoogwaardige tuin waarin al u wensen op de juiste wijze samenkomen.

Bekijk ook ons portfolio om een beeld te krijgen van de diverse tuinen die de hoveniers van Allure Tuinen zoal creëren.

Van kennismaking tot unieke tuin

Stap 1

Kennismaking

We inventariseren gezamenlijk uw wensen en alle technische aspecten van uw buitenruimte die nodig zijn om te starten met het ontwerp van uw tuin. Op basis van onze ideeën die daaruit voortkomen geven we een kostenopgave voor het maken van het tuinontwerp.

Stap 2

Tuinontwerp

De tuinontwerper start met het maken van het tuinontwerp. Eerst wordt een voorlopig ontwerp aan u gepresenteerd om een beeld te geven van de mogelijkheden. Met uw en onze input wordt een definitief ontwerp gemaakt met daarbij een technisch plan voor de uitvoering.

Stap 3

Beplantingsplan

Beplanting is één van de belangrijkste onderdelen bij een tuinontwerp. Voor een goed beplantingsplan is vakkennis en creativiteit nodig. Zo heeft u in de winter groene structuren en in de overige jaargetijden kleur door fraaie bloem- en bladcombinaties.

Stap 4

Offerte

Als het tuinontwerp gereed is en door u is goedgekeurd maken wij voor u een offerte. Door onze nauwe samenwerking met de tuinontwerpers weten wij precies wat nodig is voor de realisatie en sluit onze offerte naadloos aan. Geen vervelende verrassingen achteraf.

Stap 5

Uitvoering

Zodra de offerte goedgekeurd is door u gaan we van start. Alle materialen worden besteld en wij plannen samen met u de uitvoering in. Een vast team van ervaren vakspecialisten zal vervolgens enkele dagen of weken aanwezig om uw droomtuin te realiseren!

Stap 6

Onderhoud en nazorg

Een goed onderhouden tuin wordt alleen maar mooier. Een goed onderhoudsplan is daarom geen overbodige luxe. Wij voeren het onderhoud van uw tuin graag voor u uit. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden en abonnementen voor tuinonderhoud.

Bij het ontwerp is er goed geluisterd naar onze wensen. De gehele samenwerking verliep prettig. De heren zijn meedenkend, professioneel en gaan secuur te werk. Tijdens de aanleg van de tuin zijn aanpassingen geen probleem. Onze tuin is een heerlijke plek geworden!

Veronika uit Pijnacker, score: 9,3

Wij hebben Allure Tuinen gevonden via de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Aan de hand van fotomateriaal en nog aanwezige elementen is door Allure Tuinen op zeer zorgvuldige wijze de hoofdstructuur van trappen, tegelpaden en gazon in onze rijksmonumentale tuin gerestaureerd. Een fijne samenwerking, heldere communicatie en vakkundige mensen – zeker aan te bevelen!

Steven uit Den Haag, score: 9,6

Als eigenaar van een VVE beheerskantoor in Naaldwijk ken ik Allure Tuinen al jaren als zakelijke relatie. Op basis van deze tevredenheid op zakelijk vlak heb ik Allure Tuinen uitgenodigd om mijn voortuin helemaal op te knappen. Het resultaat is fantastisch. De contacten verliepen vanaf begin tot eind super. Je wordt als klant duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden en planning. Een duidelijk voorbeeld van een bedrijf dat meedenkt met de klant. Zeer tevreden met onze nieuwe tuin!

Marco uit Naaldwijk, score: 9,7

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het werk, maar ook met de communicatie en het nakomen van de afspraken. De samenwerking tussen House of Green en Allure Tuinen was ook erg prettig, van ontwerp tot realisatie zijn zij betrokken bij elkaar.

Bas uit Voorburg, score: 8,6

Ben uitermate tevreden over start, de procesgang rond de aanleg, de service van de medewerkers en het volgen door de uitvoerder.
De aanleg van de tuin werd daardoor voor mij een beleving. Er werd meegedacht en dat heb ik als zeer prettig ervaren, het aanbevelen waard dus!

Frans uit Den Haag, score: 8,8

Een prachtige tuin gekregen! Goede begeleiding vooraf en tijdens de aanleg. Vriendelijke mannen die mijn tuin hebben aangelegd en mijn complimenten gaan ook zeker naar Romain, die ook rekening hield met mijn honden. Hij kwam ook met ideeën om het visueel nog mooier te maken. Kortom; een geweldig en meedenkend bedrijf die voor mij de perfecte tuin hebben gemaakt!

Marja uit Den Haag, score: 10

DUURZAAM TUINRENOVATIE

Allure Tuinen heeft een sterke visie op groen en daar sluit duurzame tuinrenovatie naadloos op aan.
Wij geloven in natuurlijke, groene tuinen waarin u de natuur kunt beleven.