Home > Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie kan het woongeluk en het comfort dat uw tuin biedt bevorderen. Meer speelruimte voor de kinderen, een andere uitstraling of design, verduurzamen, het creëren van rust door uniforme beplanting, enz. Het renoveren van een tuin maakt een wereld van verschil.

Nieuwe aanplant werkt verfrissend. Het verzakken van de tuin of achterstallig onderhoud kan voor problemen zorgen en een reden zijn om de tuin te renoveren. Heeft u de wens om uw tuin een metamorfose te laten ondergaan en om te toveren in een tuin met Allure? Wij helpen graag de tuin op uw persoonlijke levensstijl te laten aansluiten.

 

Introductievideo

Projecten

Tuinrenovatie Kijkduin
Tuinrenovatie Den Haag
Tuinrenovatie Naaldwijk
Tuinrenovatie Zoetermeer
Tuinrenovatie Leidschendam

Traject Tuinrenovatie

 • 1. Kennismaking

  We maken een afspraak met u om de tuin te bekijken, de wensen te inventariseren en de maatvoering op te nemen. Ook de bereikbaarheid van de tuin, werktijden, opslag, doorlooptijd, etc. worden bekeken en besproken.

 • 2. Offerte

  De offerte bestaat uit een gedetailleerde werkomschrijving, de te gebruiken materialen, prijs per onderdeel en een totaalprijs van de tuinrenovatie. Uiteraard wordt de offerte toegelicht en besproken.

   

 • 3. Opdrachtbevestiging

  Indien u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte, wordt de opdrachtbevestiging ter ondertekening gestuurd. Na ontvangst en uw akkoord worden de werkzaamheden ingepland.

 • 4. Uitvoering

  De tuinrenovatie wordt uitgevoerd door een vast team van vakbekwame hoveniers. Zij zijn tevens uw vaste aanspreekpunt.

   

 • 5. Oplevering

  Op dit moment krijgt u uitleg over de gebruikte (plant)materialen en hoe deze onderhouden dienen te worden. Veder bespreken we de mogelijkheden van tuinonderhoud.

 • 6. Nazorg

  U heeft een jaar garantie op de geleverde materialen, bomen, planten en uitgevoerde werkzaamheden. Daarom houdt Allure Tuinen het eerste jaar na oplevering contact met u over de ontwikkeling van de tuin.