LANDELIJKE TUIN

Creëer een natuurlijke uitstraling met een landelijke tuin

Een landelijke tuin wordt gekenmerkt door een natuurlijke uitstraling. Planten en materialen van weleer, al of niet in combinatie met moderne landelijke elementen. Deze landelijke trend kenmerkt zich vooral door waterpartijen, meerdere zitjes en doorkijkjes. Alles is mogelijk en natuurlijk weten wij de mooiste gebakken klinkers te vinden en mag een mooi stuk gras en natuurlijke erfafscheiding niet ontbreken.

Onze hoveniers werken voor de renovatie van landelijke tuinen dagelijks in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Westland, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Valkenburg en Rotterdam. Neem contact op met één van onze groenspecialisten om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor een landelijke tuin.

Bekijk hieronder diverse landelijke tuinen die de hoveniers van Allure Tuinen hebben aangelegd.

Neem contact op

Op zoek naar een hovenier voor uw landelijke tuin?

Wij ontwerpen en leggen geregeld landelijke tuinen aan in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Westland, Voorschoten, Leiden en Rotterdam. Neem contact op met één van onze hoveniers voor meer informatie over de realisatie of het juiste onderhoud van een landelijke tuin.

Hieronder vindt u diverse voorbeelden van landelijke tuinen die aangelegd zijn door de hoveniers van Allure Tuinen.

Een prachtige tuin gekregen! Goede begeleiding vooraf en tijdens de aanleg. Vriendelijke mannen die mijn tuin hebben aangelegd en mijn complimenten gaan ook zeker naar Romain, die ook rekening hield met mijn honden. Hij kwam ook met ideeën om het visueel nog mooier te maken. Kortom; een geweldig en meedenkend bedrijf die voor mij de perfecte tuin hebben gemaakt!

Marja uit Den Haag, score: 10

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het werk, maar ook met de communicatie en het nakomen van de afspraken. De samenwerking tussen House of Green en Allure Tuinen was ook erg prettig, van ontwerp tot realisatie zijn zij betrokken bij elkaar.

Bas uit Voorburg, score: 8,6

Als eigenaar van een VVE beheerskantoor in Naaldwijk ken ik Allure Tuinen al jaren als zakelijke relatie. Op basis van deze tevredenheid op zakelijk vlak heb ik Allure Tuinen uitgenodigd om mijn voortuin helemaal op te knappen. Het resultaat is fantastisch. De contacten verliepen vanaf begin tot eind super. Je wordt als klant duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden en planning. Een duidelijk voorbeeld van een bedrijf dat meedenkt met de klant. Zeer tevreden met onze nieuwe tuin!

Marco uit Naaldwijk, score: 9,7

Wij hebben Allure Tuinen gevonden via de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Aan de hand van fotomateriaal en nog aanwezige elementen is door Allure Tuinen op zeer zorgvuldige wijze de hoofdstructuur van trappen, tegelpaden en gazon in onze rijksmonumentale tuin gerestaureerd. Een fijne samenwerking, heldere communicatie en vakkundige mensen – zeker aan te bevelen!

Steven uit Den Haag, score: 9,6

Bij het ontwerp is er goed geluisterd naar onze wensen. De gehele samenwerking verliep prettig. De heren zijn meedenkend, professioneel en gaan secuur te werk. Tijdens de aanleg van de tuin zijn aanpassingen geen probleem. Onze tuin is een heerlijke plek geworden!

Veronika uit Pijnacker, score: 9,3

Ben uitermate tevreden over start, de procesgang rond de aanleg, de service van de medewerkers en het volgen door de uitvoerder.
De aanleg van de tuin werd daardoor voor mij een beleving. Er werd meegedacht en dat heb ik als zeer prettig ervaren, het aanbevelen waard dus!

Frans uit Den Haag, score: 8,8