TUINONTWERP

Met een goed doordacht tuinontwerp heeft u jarenlang plezier van uw tuin. Om alle wensen en ideeën die u heeft voor uw tuin te vertalen naar het gewenste eindresultaat is een goed tuinontwerp essentieel. Wij ontwerpen dagelijks uiteenlopende tuinen in verschillende formaten en stijlen en leveren hierin altijd unieke en hoogwaardige tuinen op.

Neem contact op

Tuinontwerp op maat

Ieder tuinontwerp is uniek omdat onze opdrachtgevers dat zijn. Wij houden rekening met uw wensen, de beschikbare buitenruimte en uw budget. Wij vertalen dit door naar een kloppend en uniek tuinontwerp waarin u zich herkent en welke de juiste sfeer uitademt.

Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Wij werken voor het ontwerp en de realisatie van uiteenlopende tuinprojecten dagelijks in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Westland, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Valkenburg en Rotterdam.

Bekijk hieronder onze nieuwste bedrijfsvideo!

3D presentatie tuinontwerp

Met een 3D presentatie van het tuinontwerp krijgt u tijdens het ontwerpproces gemakkelijker een goed beeld van de tuin die wij voor u gaan realiseren. Door te kiezen voor een ontwerp in 3D kunt u tijdens het ontwerpproces al zien hoe bepaalde keuzes uitpakken en tijdig wijzigingen door laten voeren door onze tuinontwerpers. Hierdoor zorgen we ervoor dat het eindresultaat optimaal is en helemaal voldoet aan uw wensen.

Meer weten over onze tuinontwerp aanpak?

Lees dan ook onze blog over hoe wij uw exclusieve tuin realiseren door de juiste aanpak te kiezen en niet zo snel mogelijk uw tuin willen aanleggen. Bij Allure Tuinen kijken wij namelijk naar wat voor uw wensen en tuin de beste aanpak is, zo komen we samen tot het beste resultaat!

Van kennismaking tot unieke tuin

Stap 1

Kennismaking

We inventariseren gezamenlijk uw wensen en alle technische aspecten van uw buitenruimte die nodig zijn om te starten met het ontwerp van uw tuin. Op basis van onze ideeën die daaruit voortkomen geven we een kostenopgave voor het maken van het tuinontwerp.

Stap 2

Tuinontwerp

De tuinontwerper start met het maken van het tuinontwerp. Eerst wordt een voorlopig ontwerp aan u gepresenteerd om een beeld te geven van de mogelijkheden. Met uw en onze input wordt een definitief ontwerp gemaakt met daarbij een technisch plan voor de uitvoering.

Stap 3

Beplantingsplan

Beplanting is één van de belangrijkste onderdelen bij een tuinontwerp. Voor een goed beplantingsplan is vakkennis en creativiteit nodig. Zo heeft u in de winter groene structuren en in de overige jaargetijden kleur door fraaie bloem- en bladcombinaties.

Stap 4

Offerte

Als het tuinontwerp gereed is en door u is goedgekeurd maken wij voor u een offerte. Door onze nauwe samenwerking met de tuinontwerpers weten wij precies wat nodig is voor de realisatie en sluit onze offerte naadloos aan. Geen vervelende verrassingen achteraf.

Stap 5

Uitvoering

Zodra de offerte goedgekeurd is door u gaan we van start. Alle materialen worden besteld en wij plannen samen met u de uitvoering in. Een vast team van ervaren vakspecialisten zal vervolgens enkele dagen of weken aanwezig om uw droomtuin te realiseren!

Stap 6

Onderhoud en nazorg

Een goed onderhouden tuin wordt alleen maar mooier. Een goed onderhoudsplan is daarom geen overbodige luxe. Wij voeren het onderhoud van uw tuin graag voor u uit. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden en abonnementen voor tuinonderhoud.

Een prachtige tuin gekregen! Goede begeleiding vooraf en tijdens de aanleg. Vriendelijke mannen die mijn tuin hebben aangelegd en mijn complimenten gaan ook zeker naar Romain, die ook rekening hield met mijn honden. Hij kwam ook met ideeën om het visueel nog mooier te maken. Kortom; een geweldig en meedenkend bedrijf die voor mij de perfecte tuin hebben gemaakt!

Marja uit Den Haag, score: 10

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het werk, maar ook met de communicatie en het nakomen van de afspraken. De samenwerking tussen House of Green en Allure Tuinen was ook erg prettig, van ontwerp tot realisatie zijn zij betrokken bij elkaar.

Bas uit Voorburg, score: 8,6

Als eigenaar van een VVE beheerskantoor in Naaldwijk ken ik Allure Tuinen al jaren als zakelijke relatie. Op basis van deze tevredenheid op zakelijk vlak heb ik Allure Tuinen uitgenodigd om mijn voortuin helemaal op te knappen. Het resultaat is fantastisch. De contacten verliepen vanaf begin tot eind super. Je wordt als klant duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden en planning. Een duidelijk voorbeeld van een bedrijf dat meedenkt met de klant. Zeer tevreden met onze nieuwe tuin!

Marco uit Naaldwijk, score: 9,7

Wij hebben Allure Tuinen gevonden via de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Aan de hand van fotomateriaal en nog aanwezige elementen is door Allure Tuinen op zeer zorgvuldige wijze de hoofdstructuur van trappen, tegelpaden en gazon in onze rijksmonumentale tuin gerestaureerd. Een fijne samenwerking, heldere communicatie en vakkundige mensen – zeker aan te bevelen!

Steven uit Den Haag, score: 9,6

Bij het ontwerp is er goed geluisterd naar onze wensen. De gehele samenwerking verliep prettig. De heren zijn meedenkend, professioneel en gaan secuur te werk. Tijdens de aanleg van de tuin zijn aanpassingen geen probleem. Onze tuin is een heerlijke plek geworden!

Veronika uit Pijnacker, score: 9,3

Ben uitermate tevreden over start, de procesgang rond de aanleg, de service van de medewerkers en het volgen door de uitvoerder.
De aanleg van de tuin werd daardoor voor mij een beleving. Er werd meegedacht en dat heb ik als zeer prettig ervaren, het aanbevelen waard dus!

Frans uit Den Haag, score: 8,8

DUURZAAM TUINONTWERP

Allure Tuinen heeft een sterke visie op groen en daar sluit duurzaam tuinontwerp naadloos op aan.
Wij geloven in natuurlijke, groene tuinen waarin u de natuur kunt beleven.

Lees meer over onze visie op duurzame tuinen
Maak een afspraak
Stel een vraag
Bel mij terug