Home > Tuinontwerp

Tuinontwerp

Bij een goed aangelegde tuin hoort een goed doordacht plan. Het gaat om het creëren van een tuin-omgeving waarin u zich herkent en die de juiste sfeer uitademt. Een tuin met karakter, in uw stijl en in harmonie met uw budget. Daarom werken wij samen met tuinontwerpstudio House of Green. Alle projecten waar een tuinontwerp voor gemaakt dient te worden laten wij uitvoeren door de ervaren ontwerpers van House of Green. Zij ontwerpen dagelijks uiteenlopende buitenruimtes, van kleine maar uitdagende stadstuinen tot grote complexe villatuinen. Wij vertellen u hier graag meer over dus neemt contact met ons op om te kijken wat wij op het gebied van tuinontwerp voor u kunnen betekenen.

 

 

Introductievideo

Allure Tuinontwerpen

Voor iedereen zal de betekenis van “een mooi tuinontwerp” anders zijn. Houdt u van strak, modern, weelderige beplanting of organische vormen. Tijdens het ontwerpproces komen er veel verschillende vragen aan de orde. Om een indruk te krijgen van verschillende tuinstijlen en -vormen vindt u hieronder een indruk van onze tuinontwerpen in Westland, Den Haag, Voorburg en Leidschendam.

 

 

Tuinontwerp Westland
Tuinontwerp Voorburg
Tuinontwerp Leidschendam
Tuinontwerp Den Haag

Stappen Tuinontwerp

 • 1. Kennismaking

  Allereerst maken wij graag kennis met u. We maken een afspraak waarin we de wensen bespreken en de tuin bekijken. Vervolgens geven we een aantal verkennende adviezen en ideeën en bepalen we wat de kosten zijn voor het maken van het tuinontwerp.

 • 2. Tuinontwerp

  Met de besproken wensen maken de tuinontwerpers van House of Green een voorlopig tuinontwerp. Dit voorlopige tuinontwerp wordt aan u gepresenteerd om een visuele indruk van de mogelijkheden van uw tuin te geven. Met de input die uit deze presentatie komt, maken zij het definitieve tuinontwerp met o.a. een technisch plan voor de uitvoering.

 • 3. 3D tuinontwerp

  Het laten maken van een 3D tuinontwerp geeft extra dimensie aan uw tuin. Aan de hand van uw wensen werken de tuinontwerpers van House of Green een 3D tuinontwerp voor u uit.  Hierdoor krijgt u vóór de aanleg een nog realistischer beeld van uw toekomstige tuin.

 • 4. Beplantingsadvies

  Door de vele verschillende bomen en planten is het lastig om een soortkeuze te maken en te bepalen welk onderhoud de diverse soorten met zich meebrengen. Beplanting is één van de belangrijkste onderdelen van een tuin en een beplantingsplan hoort bij het totaalpakket van een tuinontwerp. Hiermee heeft u in de winter groene structuren en in de overige jaargetijden kleur door fraaie bloem- en bladcombinaties.

 • 5. Offerte

  Aansluitend aan het maken van het tuinontwerp maken wij graag een offerte voor de aanleg van de tuin. Doordat wij betrokken zijn bij het ontwerpproces, kennen wij de gedachten van de tuinontwerpers en sluit de offerte naadloos aan bij het tuinontwerp.