TUINONDERHOUD VOOR EEN MOOIERE TUIN

“Een goed onderhouden tuin zal door de jaren heen alleen maar mooier worden”. Met deze uitspraak onderstrepen we het belang van goed tuinonderhoud. Snoeien van heesters en bomen, hagen scheren, gazononderhoud, bemesten, onderhoud van terrassen, tuinverlichting, etc. dragen ertoe bij dat u in alle seizoenen een fraaie tuin heeft om van te genieten en in te leven.

Neem contact op

Tuinonderhoud Westland, Den Haag en omstreken

Met passie voor groen zijn onze groenspecialisten en hoveniers vanuit onze vestigingen in Den Haag en Westland dagelijks bezig om tuinen van particuliere opdrachtgevers, Verenigingen van Eigenaren (VVE), bedrijven en Groen Erfgoed optimaal te verzorgen en onderhouden.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. gevestigd in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Westland, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Valkenburg en Rotterdam.

Werkzaamheden tuinonderhoud

Onder tuinonderhoud verstaan wij o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Bemesten
  • Snoeien
  • Gazononderhoud
  • Onderhoud van tuinverlichting
  • Onderhoud van beregeningsinstallaties

U heeft geen zorg aan de tuin maar u kunt er optimaal van genieten! De hoveniers van Allure Tuinen gebruiken overigens geen chemische onkruidbestrijdingsmiddelen en alleen organische bemesting. Wel zo duurzaam en net zo effectief!

Bekijk hieronder onze nieuwste bedrijfsvideo!

Neem contact op met één van onze hoveniers om een gedegen offerte op maat voor uw tuinonderhoud te ontvangen.

Tuinonderhoud los of abonnement

Uw tuinonderhoud kunnen wij u volledig uit handen nemen of alleen de zwaardere klussen voor u uitvoeren.

Van kennismaking tot duurzaam tuinonderhoud

Stap 1

Kennismaking

Om een goed onderhoudsplan te kunnen maken komen we graag langs voor een kennismaking. De tuin wordt dan bekeken en uw wensen worden geïnventariseerd. We bespreken vervolgens de frequentie en de intensiteit van het tuinonderhoud.

Stap 2

Offerte

Op basis van de opgenomen wensen en gegevens maken wij een werk-omschrijvende offerte. Hierin zijn het aantal onderhoudsbeurten en de bijbehorende prijs opgenomen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Stap 3

Onderhoud

Indien u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte plannen wij het onderhoud in. Het onderhoud wordt uitgevoerd door vaste, vakbekwame hoveniers. Onze hoveniers leren hierdoor uw wensen en tuin door en door kennen.

Stap 4

Nazorg

Gedurende de onderhoudsperiode zijn er regelmatig momenten van overleg. We bespreken de voortgang en de kwaliteit van het tuinonderhoud. Nieuwe inzichten, aanpassingen en ideeën worden daarin met u besproken.

Een prachtige tuin gekregen! Goede begeleiding vooraf en tijdens de aanleg. Vriendelijke mannen die mijn tuin hebben aangelegd en mijn complimenten gaan ook zeker naar Romain, die ook rekening hield met mijn honden. Hij kwam ook met ideeën om het visueel nog mooier te maken. Kortom; een geweldig en meedenkend bedrijf die voor mij de perfecte tuin hebben gemaakt!

Marja uit Den Haag, score: 10

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het werk, maar ook met de communicatie en het nakomen van de afspraken. De samenwerking tussen House of Green en Allure Tuinen was ook erg prettig, van ontwerp tot realisatie zijn zij betrokken bij elkaar.

Bas uit Voorburg, score: 8,6

Als eigenaar van een VVE beheerskantoor in Naaldwijk ken ik Allure Tuinen al jaren als zakelijke relatie. Op basis van deze tevredenheid op zakelijk vlak heb ik Allure Tuinen uitgenodigd om mijn voortuin helemaal op te knappen. Het resultaat is fantastisch. De contacten verliepen vanaf begin tot eind super. Je wordt als klant duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden en planning. Een duidelijk voorbeeld van een bedrijf dat meedenkt met de klant. Zeer tevreden met onze nieuwe tuin!

Marco uit Naaldwijk, score: 9,7

Wij hebben Allure Tuinen gevonden via de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Aan de hand van fotomateriaal en nog aanwezige elementen is door Allure Tuinen op zeer zorgvuldige wijze de hoofdstructuur van trappen, tegelpaden en gazon in onze rijksmonumentale tuin gerestaureerd. Een fijne samenwerking, heldere communicatie en vakkundige mensen – zeker aan te bevelen!

Steven uit Den Haag, score: 9,6

Bij het ontwerp is er goed geluisterd naar onze wensen. De gehele samenwerking verliep prettig. De heren zijn meedenkend, professioneel en gaan secuur te werk. Tijdens de aanleg van de tuin zijn aanpassingen geen probleem. Onze tuin is een heerlijke plek geworden!

Veronika uit Pijnacker, score: 9,3

Ben uitermate tevreden over start, de procesgang rond de aanleg, de service van de medewerkers en het volgen door de uitvoerder.
De aanleg van de tuin werd daardoor voor mij een beleving. Er werd meegedacht en dat heb ik als zeer prettig ervaren, het aanbevelen waard dus!

Frans uit Den Haag, score: 8,8
Maak een afspraak
Stel een vraag
Bel mij terug