Home > Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

“Een goed onderhouden tuin zal door de jaren heen alleen maar mooier worden”. Met deze uitspraak onderstrepen we het belang van goed tuinonderhoud. Snoeien van heesters en bomen, hagen scheren, gazononderhoud, bemesten, onderhoud van terrassen, tuinverlichting, etc. zorgen dat u in alle seizoenen een fraaie tuin heeft om van te genieten en in te leven.

Tuinonderhoud Westland, Den Haag en omstreken

Met passie voor groen zijn onze groenspecialisten/ hoveniers vanuit onze vestigingen in Den Haag en het Westland dagelijks bezig om tuinen van particuliere opdrachtgevers, Verenigingen van Eigenaren (VVE), bedrijven en Groen Erfgoed optimaal te verzorgen en onderhouden.

Dit doen we bijvoorbeeld in Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Voorschoten, Delft, Den Haag, Zoetermeer en het Westland.

Soorten tuinonderhoud

Hieronder vindt u de drie meest gekozen mogelijkheden voor tuinonderhoud. Denk aan bemesten, snoeien, gazononderhoud, onderhoud van tuinverlichting, beregeningsinstallaties, etc. U heeft geen zorg aan de tuin maar u kunt er wél van genieten. We gebruiken overigens geen onkruidbestrijdingsmiddelen en alleen organische bemesting.

Mogelijkheden en abonnementen

1) Onderhoud per keer. Een voorjaarsbeurt, een najaarsbeurt, een extra snoeibeurt van de hagen of tuinonderhoud tijdens vakanties.

2) Periodiek tuinonderhoud. Bijvoorbeeld één, twee of vier keer per jaar voor het specialistische snoeiwerk.

3) Totaal tuinonderhoud. Middels een abonnement met een bijbehorende jaarplanning, verzorgt een vaste gediplomeerde Allure Tuinen hovenier het totale tuinonderhoud voor u.

Projecten

Tuinonderhoud VVE Voorburg/Ldam
Tuinonderhoud Nieuwkoop

Traject Tuinonderhoud

 • 1. Kennismaking

  De tuin wordt bekeken en uw wensen worden geïnventariseerd. Verder bespreken we de frequentie en de intensiteit van het tuinonderhoud.

 • 2. Offerte

  Op basis van de opgenomen wensen en gegevens, maken wij een werk-omschrijvende offerte, inclusief vermelding van het aantal onderhoudsbeurten en bijbehorende prijs.

 • 3. Opdrachtbevestiging

  Indien u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte, wordt u een opdrachtbevestiging ter ondertekening toegezonden. Na ontvangst van uw handtekening plannen wij de werkzaamheden in overleg met u in.

 • 4. Uitvoering

  Het onderhoud wordt uitgevoerd door vaste, vakbekwame medewerkers. Onze hoveniers leren door deze werkwijze uw wensen en tuin door en door kennen.

   

 • 5. Contact

  Regelmatig zijn er momenten van overleg. We bespreken dan de voortgang en de kwaliteit van het tuinonderhoud. Nieuwe inzichten, aanpassingen en ideeën worden daarin besproken.