TUININRICHTING

Nadat onze hoveniers klaar zijn met de tuinaanleg of tuinrenovatie komt de tuininrichting aan bod. Uw nieuwe tuin of terras is pas compleet met de juiste tuinverlichting, tuinmeubelen, plantenpotten en tuinaccessoires. Samen met onze partner House of Green richten wij tuinen in met hoogwaardige tuinmeubelen, tuinverlichting en plantenbakken en potten.

InLite Tuinverlichting

Tuinverlichting: hoe kiest u de juiste verlichting?

Een onderdeel waar voorafgaand aan de aanleg of renovatie van de tuin al over wordt nagedacht is natuurlijk tuinverlichting. Een tuin wordt op donkere dagen en in de avonden zoveel mooier met tuinverlichting! Onze hoveniers leggen al jaren tuinverlichting aan en hebben heel wat voorbij zien komen. Eenmaal aangelegd is niet ieder tuinverlichtingssysteem zomaar aan te passen of te repareren. Wij denken daarom voorafgaand aan de tuinaanleg of tuinrenovatie goed na op welke wijze we de tuin gaan verlichten. Onze hoveniers hebben al jarenlang goede ervaringen met In-Lite en werken daarom graag met dit Nederlandse tuinverlichtingsmerk.

In-Lite maakt al meer dan 20 jaar tuinverlichting. In-Lite heeft een verlichtingscollectie bestaande uit grondspots, staande lampen, wandlampen, richtspots, opbouwlampen en diverse accessoires. Zowel in pergola’s, tegels, houten terrassen en zelfs in trappen kan de verlichting van In-Lite geïntegreerd worden. De lampen van In-Lite zijn aan te sturen via een app op je smartphone, dit zorgt voor optimaal gebruiksgemak! In-Lite buitenverlichting is gebaseerd op 12 Volt laagspanning en is hierdoor eenvoudig en veilig te installeren. Tevens is uitbreiding van het verlichtingsplan met dit systeem makkelijk uit te voeren. Met 5 jaar garantie is In-Lite een betrouwbaar merk waar onze hoveniers graag mee werken.

Heeft u vragen over tuinverlichting in uw tuin? Neem contact op met één van onze hoveniers, zij maken graag een persoonlijk verlichtingsplan of vertellen u meer over de mogelijkheden van tuinverlichting.

Tuinmeubilair van hoge kwaliteit

Vincent Sheppard MeubilairAls deskundig hoveniersbedrijf stellen wij hoge eisen aan ons personeel en kopen wij alleen de beste materialen en beplanting in voor de aanleg en het onderhoud van onze tuinen. Bij een hoogwaardige tuin hoort volgens ons ook tuinmeubilair van hoge kwaliteit. Met onze partner House of Green kunnen wij u als klant van Allure Tuinen hier nu ook in voorzien. Een aantal van de hoogwaardige design tuinmeubelmerken zijn: Gloster, EMU, Vincent Sheppard, Fast, Skagerak en OASIQ. Op de website van House of Green vindt u meer informatie over deze merken. Wij kunnen u een persoonlijk aanbod doen voor hoogwaardig design tuinmeubilair en de mooiste plantenpotten zoals van Domani en tuinaccessoires zoals de unieke groeischermen van FLORA.

Buitenkeukens voor extra comfort

Buitenkeukens worden ook in Nederland steeds populairder. Dat is niet zo gek, de steeds warmere zomers en de langer wordende tuinseizoenen zorgen ervoor dat de tuin steeds meer een verlengstuk wordt van de woonkamer. Door het integreren van een buitenkeuken in de tuin zorgt u voor nog meer gemak en ‘woonplezier’ in uw tuin.

Eén van de merken buitenkeukens waar wij erg van gecharmeerd zijn is COOXS. Met de diverse keukenelementen van zeer hoge kwaliteit creëert COOXS verschillende stijlen buitenkeukens. Van modern tot meer klassiek. Van metaal in alle RAL-kleuren tot aan marmer- en betonlook aanrechtbladen.

Iedere COOXS buitenkeuken is uniek, vraag onze specialisten daarom naar de mogelijkheden!

Ben uitermate tevreden over start, de procesgang rond de aanleg, de service van de medewerkers en het volgen door de uitvoerder.
De aanleg van de tuin werd daardoor voor mij een beleving. Er werd meegedacht en dat heb ik als zeer prettig ervaren, het aanbevelen waard dus!

Frans uit Den Haag, score: 8,8

Wij hebben Allure Tuinen gevonden via de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Aan de hand van fotomateriaal en nog aanwezige elementen is door Allure Tuinen op zeer zorgvuldige wijze de hoofdstructuur van trappen, tegelpaden en gazon in onze rijksmonumentale tuin gerestaureerd. Een fijne samenwerking, heldere communicatie en vakkundige mensen – zeker aan te bevelen!

Steven uit Den Haag, score: 9,6

Een prachtige tuin gekregen! Goede begeleiding vooraf en tijdens de aanleg. Vriendelijke mannen die mijn tuin hebben aangelegd en mijn complimenten gaan ook zeker naar Romain, die ook rekening hield met mijn honden. Hij kwam ook met ideeën om het visueel nog mooier te maken. Kortom; een geweldig en meedenkend bedrijf die voor mij de perfecte tuin hebben gemaakt!

Marja uit Den Haag, score: 10

Als eigenaar van een VVE beheerskantoor in Naaldwijk ken ik Allure Tuinen al jaren als zakelijke relatie. Op basis van deze tevredenheid op zakelijk vlak heb ik Allure Tuinen uitgenodigd om mijn voortuin helemaal op te knappen. Het resultaat is fantastisch. De contacten verliepen vanaf begin tot eind super. Je wordt als klant duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden en planning. Een duidelijk voorbeeld van een bedrijf dat meedenkt met de klant. Zeer tevreden met onze nieuwe tuin!

Marco uit Naaldwijk, score: 9,7

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het werk, maar ook met de communicatie en het nakomen van de afspraken. De samenwerking tussen House of Green en Allure Tuinen was ook erg prettig, van ontwerp tot realisatie zijn zij betrokken bij elkaar.

Bas uit Voorburg, score: 8,6

Bij het ontwerp is er goed geluisterd naar onze wensen. De gehele samenwerking verliep prettig. De heren zijn meedenkend, professioneel en gaan secuur te werk. Tijdens de aanleg van de tuin zijn aanpassingen geen probleem. Onze tuin is een heerlijke plek geworden!

Veronika uit Pijnacker, score: 9,3

Meer weten over de mogelijkheden om uw tuin met Allure Tuinen in te richten?

Neem contact op met één van onze groenspecialisten om meer te weten te komen over de diverse hoogwaardige tuinmeubelen, tuinverlichting, tuinaccessoires en plantenpotten.