TUINAANLEG

Op het moment dat u helemaal tevreden bent over het tuinontwerp, de offerte voor de uitvoering en de planning, starten wij met de aanleg van uw tuin. Onze ervaren hoveniers en groenspecialisten werken dagelijks in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Westland, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Valkenburg en Rotterdam om iedere tuin zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken! Neem contact op met één van onze hoveniers voor meer informatie over de aanleg van uw nieuwe tuin.

Neem contact op

Tuinaanleg door vakspecialisten

De tuinaanleg wordt uitgevoerd door een vast team van ervaren vakspecialisten. Al onze hoveniers zijn natuurlijk gediplomeerd, maar belangrijker nog: ze hebben passie voor hun vak! Tijdens de aanleg houden zij uiteraard rekening met de omstandigheden. Denk aan de bereikbaarheid van de woning gedurende de werkzaamheden, het snel afvoeren van restmaterialen en het tot een minimum beperken van (geluid)overlast.

Van ontwerp naar aanleg

Een goed tuinaanleg start met een gedegen tuinontwerp. Tijden het ontwerpproces worden wij betrokken om mee te denken over de uitvoer en tijdens de aanleg van uw tuin houden wij nauw contact met de tuinontwerpers van House of Green. Zo zorgen we met elkaar dat uw tuin precies zo wordt zoals het tijdens het ontwerp bedacht is.

Bekijk hieronder onze nieuwste bedrijfsvideo!

Tuinaanleg met de beste materialen

Niet alleen onze hoveniers zijn hoog gekwalificeerd, alle materialen die wij gebruiken; van tegels tot bevestigingsmaterialen, zijn uitvoerig getest en van de hoogste kwaliteit voor uw tuin. Planten en bomen worden met zorg uitgekozen en duurzaam ingekocht om vervolgens met de grootste zorg te worden ingeplant. Daarom kunnen wij ook garantie geven op al onze materialen. Vraag hiernaar bij uw vakspecialist van Allure Tuinen. Tevens staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Allure Tuinen, lees hier hoe wij duurzaamheid toepassen in onze werkzaamheden en bedrijfsvoering.

Van kennismaking tot unieke tuin

Stap 1

Kennismaking

We inventariseren gezamenlijk uw wensen en alle technische aspecten van uw buitenruimte die nodig zijn om te starten met het ontwerp van uw tuin. Op basis van onze ideeën die daaruit voortkomen geven we een kostenopgave voor het maken van het tuinontwerp.

Stap 2

Tuinontwerp

De tuinontwerper start met het maken van het tuinontwerp. Eerst wordt een voorlopig ontwerp aan u gepresenteerd om een beeld te geven van de mogelijkheden. Met uw en onze input wordt een definitief ontwerp gemaakt met daarbij een technisch plan voor de uitvoering.

Stap 3

Beplantingsplan

Beplanting is één van de belangrijkste onderdelen bij een tuinontwerp. Voor een goed beplantingsplan is vakkennis en creativiteit nodig. Zo heeft u in de winter groene structuren en in de overige jaargetijden kleur door fraaie bloem- en bladcombinaties.

Stap 4

Offerte

Als het tuinontwerp gereed is en door u is goedgekeurd maken wij voor u een offerte. Door onze nauwe samenwerking met de tuinontwerpers weten wij precies wat nodig is voor de realisatie en sluit onze offerte naadloos aan. Geen vervelende verrassingen achteraf.

Stap 5

Uitvoering

Zodra de offerte goedgekeurd is door u gaan we van start. Alle materialen worden besteld en wij plannen samen met u de uitvoering in. Een vast team van ervaren vakspecialisten zal vervolgens enkele dagen of weken aanwezig om uw droomtuin te realiseren!

Stap 6

Onderhoud en nazorg

Een goed onderhouden tuin wordt alleen maar mooier. Een goed onderhoudsplan is daarom geen overbodige luxe. Wij voeren het onderhoud van uw tuin graag voor u uit. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden en abonnementen voor tuinonderhoud.

Een prachtige tuin gekregen! Goede begeleiding vooraf en tijdens de aanleg. Vriendelijke mannen die mijn tuin hebben aangelegd en mijn complimenten gaan ook zeker naar Romain, die ook rekening hield met mijn honden. Hij kwam ook met ideeën om het visueel nog mooier te maken. Kortom; een geweldig en meedenkend bedrijf die voor mij de perfecte tuin hebben gemaakt!

Marja uit Den Haag, score: 10

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het werk, maar ook met de communicatie en het nakomen van de afspraken. De samenwerking tussen House of Green en Allure Tuinen was ook erg prettig, van ontwerp tot realisatie zijn zij betrokken bij elkaar.

Bas uit Voorburg, score: 8,6

Als eigenaar van een VVE beheerskantoor in Naaldwijk ken ik Allure Tuinen al jaren als zakelijke relatie. Op basis van deze tevredenheid op zakelijk vlak heb ik Allure Tuinen uitgenodigd om mijn voortuin helemaal op te knappen. Het resultaat is fantastisch. De contacten verliepen vanaf begin tot eind super. Je wordt als klant duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden en planning. Een duidelijk voorbeeld van een bedrijf dat meedenkt met de klant. Zeer tevreden met onze nieuwe tuin!

Marco uit Naaldwijk, score: 9,7

Wij hebben Allure Tuinen gevonden via de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Aan de hand van fotomateriaal en nog aanwezige elementen is door Allure Tuinen op zeer zorgvuldige wijze de hoofdstructuur van trappen, tegelpaden en gazon in onze rijksmonumentale tuin gerestaureerd. Een fijne samenwerking, heldere communicatie en vakkundige mensen – zeker aan te bevelen!

Steven uit Den Haag, score: 9,6

Bij het ontwerp is er goed geluisterd naar onze wensen. De gehele samenwerking verliep prettig. De heren zijn meedenkend, professioneel en gaan secuur te werk. Tijdens de aanleg van de tuin zijn aanpassingen geen probleem. Onze tuin is een heerlijke plek geworden!

Veronika uit Pijnacker, score: 9,3

Ben uitermate tevreden over start, de procesgang rond de aanleg, de service van de medewerkers en het volgen door de uitvoerder.
De aanleg van de tuin werd daardoor voor mij een beleving. Er werd meegedacht en dat heb ik als zeer prettig ervaren, het aanbevelen waard dus!

Frans uit Den Haag, score: 8,8

DUURZAAM TUINAANLEG

Allure Tuinen heeft een sterke visie op groen en daar sluit duurzaam tuinaanleg naadloos op aan.
Wij geloven in natuurlijke, groene tuinen waarin u de natuur kunt beleven.

Lees meer over onze visie op duurzame tuinen
Maak een afspraak
Stel een vraag
Bel mij terug