RENOVATIE VILLATUIN IN VOORBURG

Deze vrijstaande woning heeft een totale renovatie ondergaan. Oude details zijn behouden en tegelijkertijd is de woning gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. De terrassen, die aan de woning aansluiten, waren ook onderdeel van de renovatie. Deze sluiten nu qua sfeer mooi aan bij de stijl van de woning en vormen een overgang naar de tuin die op een lager niveau rondom de woning ligt.

Het tuinontwerp

Het tuinontwerp is gebaseerd op krachtige, functionele, strakke lijnen die de diverse ruimten en functies in de tuin onderling verbinden. Spelen, loungen, maar ook veel (winter)groen en privacy waren onderdeel van de eisen aan de nieuwe villatuin. Hier moest in het ontwerpproces dus rekening mee worden gehouden.

Een tuin die beleefd mag worden!

De borders zijn beplant met plantensoorten die mooi op elkaar aansluiten wat hoogte, kleur, uitstraling en bloeitijd betreft. Door gebruik te maken van forse aantallen planten per soort, versterkt dit het krachtige en rustige beeld van de tuin.

Het resultaat is een tuin waar in geleefd en die beleefd mag worden! Met de tijd zal de groene uitstraling nog mooier en krachtiger gaan worden.

Wilt u ook advies over een tuinrenovatie?

Heeft zelf ook een villatuin en bent u op zoek naar een totaalconcept, van ontwerp tot realisatie? De hoveniers en groepspecialisten van Allure Tuinen denken graag mee en maken een aanbod op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.