Project Description

VILLATUIN MET ZWEMBAD IN ZOETERMEER

In het tuinontwerp van deze prachtige villatuin staat het zwembad centraal. In de oude situatie was de tuin erg versnipperd. De wens was om de tuin meer gebruiksvriendelijk in te richten en een moderne(re) uitstraling te geven. De tuin moest aansluiten bij het interieur en exterieur van de woning. Een op en top wellness gevoel in een weldadig groene omgeving was de wens van de bewoners.

In het nieuwe ontwerp zijn ruimere terrassen met elk hun eigen intimiteit én meer ruimte voor beplanting en daarmee kleur in de tuin opgenomen. Naast het tuinontwerp is er door House of Green ook advies op het gebied van verlichting, meubilair en parasols gegeven.

Doordat Allure Tuinen het tuinonderhoud op regelmatige basis uitvoert blijft de tuin er verzorgd uitzien en komt het beoogde resultaat nog beter tot zijn recht.

Wilt u ook de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een zwembad in uw tuin bekijken? Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie over tuinrenovatie of tuinaanleg van o.a. villatuinen in de regio Den Haag, Westland en Rotterdam.

Naar projectenoverzicht