VILLATUIN MET ZWEMBAD IN ZOETERMEER

In het ontwerp van deze prachtige villatuin staat het zwembad centraal. In de oude situatie was de tuin erg versnipperd. De wens was om de tuin meer gebruiksvriendelijk in te richten en een moderne(re) uitstraling te geven. De tuin moest aansluiten bij het interieur en exterieur van de woning. Een op en top wellness gevoel in een weldadig groene omgeving was de wens van de bewoners.

Bij de aanleg van villatuin is een goed tuinontwerp essentieel!

Om de renovatie van deze villatuin goed te laten verlopen is er gestart met het maken van een gedegen tuinontwerp. In het nieuwe ontwerp zijn ruimere terrassen met elk hun eigen intimiteit én meer ruimte voor beplanting en daarmee kleur in de tuin opgenomen. Naast het tuinontwerp is er door House of Green ook advies op het gebied van verlichting, meubilair en parasols gegeven.

Vergeet na de aanleg het tuinonderhoud niet

Doordat Allure Tuinen na de tuinrenovatie ook het tuinonderhoud op regelmatige basis uitvoert blijft de tuin er verzorgd uitzien en komt het beoogde resultaat nog beter tot zijn recht. Zo is bijvoorbeeld het strak snoeien van al de groene heggen een uitdagende klus als u niet het juiste tuingereedschap hebt dus deze bewoners laten dit werk graag over aan onze vakspecialisten!

Bent u van plan uw villatuin te renoveren?

Onze hoveniers denken graag met u mee! Wilt u de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een zwembad in uw tuin bekijken of wilt u een specifieke stijl in uw tuin creëren? Neem contact op met één van onze groenspecialisten voor meer informatie over tuinrenovatie of tuinaanleg van villatuinen in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Westland, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Valkenburg en Rotterdam.