Project Description

VILLATUIN IN ‘S-GRAVENZANDE

De tuin die bij deze nieuw gebouwde woning in ‘s-Gravenzande is aangelegd sluit met de verhardingsmaterialen naadloos aan bij de gebruikte bouwmaterialen van de woning. Dit geeft eenheid en rust aan de gehele uitstraling van woning en tuin. De tuin is ontworpen om er in te kunnen leven, er van te kunnen genieten en om in te relaxen en loungen. De wellness-ruimte, inclusief een buitendouche en buitenkeuken, geeft de mogelijkheid om het gehele jaar gebruik te kunnen maken van de tuin.

De beplantingskeuze is eenvoudig gehouden. Goed gekozen soorten in grote aantallen per soort geven rust, volume en het gehele jaar door kleur in de borders. Wintergroene en strak gesnoeide hagen geven privacy aan de diverse ruimten binnen de tuin. Ruimten die allemaal een eigen functie hebben. Zo kunnen jong en oud spelen, loungen en genieten van de villatuin.

Naar projectenoverzicht