VILLATUIN IN ‘S-GRAVENZANDE

De villatuin die bij deze nieuw gebouwde woning in ‘s-Gravenzande is aangelegd sluit met de verhardingsmaterialen naadloos aan bij de gebruikte bouwmaterialen van de woning. Dit geeft eenheid en rust aan de gehele uitstraling van woning en tuin. De tuin is ontworpen om er in te kunnen leven, van de wellness te kunnen genieten en om volledig in te relaxen en ontspannen. De wellness-ruimte, inclusief een buitendouche en buitenkeuken, geeft de mogelijkheid om het gehele jaar gebruik te kunnen maken van de tuin.

De beplantingskeuze is eenvoudig gehouden. Goed gekozen soorten in grote aantallen per soort geven rust, volume en het gehele jaar door kleur in de borders. Wintergroene en strak gesnoeide hagen geven privacy aan de diverse ruimten binnen de tuin. Ruimten die allemaal een eigen functie hebben. Zo kunnen jong en oud spelen, loungen en genieten van de villatuin.

Wilt u ook een hoogwaardige en unieke villatuin?

Heeft u een bestaande tuin waar u niet (helemaal) meer tevreden mee bent of laat u een nieuwe woning bouwen? In beide gevallen kunnen de specialisten van Allure Tuinen meedenken over de juiste inrichting van de tuin. We starten met het inventariseren van alle wensen en bekijken de omgeving en technische aspecten van de tuin. Wat wordt de functie van de tuin, waar is de beste plek om te eten en te loungen? Maar ook, hoe creëren sfeer en geborgenheid in een grote villatuin? Is een buitenkeuken gewenst? Geen probleem, er zijn veel verschillende opties en merken in buitenkeukens. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke buitenkeukens de juiste kwaliteit hebben en dus lang mee gaan buiten in de tuin. Onze specialisten vertellen graag meer over onder andere buitenkeukens, wellness opties zoals jacuzzi’s en zwembaden en tuinverlichting. Zelfs over de inrichting van de villatuin met exclusief tuinmeubilair kunnen wij met onze partner House of Green meedenken!

Onze gecertificeerde hoveniers werken voor de aanleg en onderhoud van villatuinen dagelijks in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Westland, Voorschoten, Leiden en Rotterdam. Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie over de mogelijkheden voor het realiseren van uw persoonlijke villatuin.