VILLATUIN IN NAALDWIJK

Voor deze bestaande en wat verouderde tuin waren de bewoners op zoek naar een upgrade zodat deze weer helemaal past in de huidige tijd. Door diverse onderdelen aan te pakken, waaronder het vernieuwen van de stucmuren, plaatsen van nieuw hekwerk en meer groen toe te passen is deze tuin omgetoverd tot een luxe groene oase van deze tijd. De overkapping en het loungegedeelte zijn twee fijne afgeschermde plekken geworden van waaruit men kan genieten van de rest van de tuin.

Goede tuinverlichting maakt een villatuin af!

Daarnaast brengt de duurzame verlichting van Inlite de juiste sfeer in de avonduren. Door het maken van een doordacht verlichtingsplan geniet u ook tijdens donkere dagen en in de avond van uw tuin. Tevens geeft tuinverlichting veiligheid en schrikt het inbrekers af. De juiste tuinverlichting is wat een tuin echt af maakt!

Hoveniersbedrijf Allure Tuinen legt al meer dan 10 jaar uiteenlopende tuinen aan, waaronder ook een divers aantal villatuinen. Heeft u een tuin rondom een vrijstaande woning en bent u op zoek naar een hovenier die de juiste stijl weet te vinden die bij uw wensen en uw huis past? Onze specialisten denken graag mee dus neem contact op. Wij starten altijd met uitgebreid tuinontwerp in 2D en 3D zodat u vooraf exact weet hoe uw tuin er uit komt te zien. Benieuwd naar onze aanpak omtrent tuinontwerp? Bekijk hier de tuinontwerppagina.