Project Description

TUINONTWERP TUINRENOVATIE VOORBURG

Een tuin voor het hele gezin. De voortuin heeft voldoende ruimte om alle fietsen te stallen en de hoog groeiende beplanting zorgt voor een fijn zicht vanuit de woonkamer.

Door de bezonning heeft de achtertuin een sterke link-rechts verdeling gekregen. Het terras en de zitplekken zijn rechts in de zon gesitueerd en aan de linkerzijde zou er plek zijn voor beplanting. Om deze strakke verdeling te doorbreken heeft de ontwerper het gazon in een diagonaal gelegd, die onder de verharding doorloopt. Zo voelt de tuin weer als een geheel aan.

Aan de uitstraling van de schuur mocht extra aandacht besteed worden. Het zwart geblakerde hout zorgt voor een mooi contrast waartegen de beplanting extra in het oog springt. Voor voldoende wateropvang is deels gekozen voor halverharding middels grinddelen, ook dit versterkt het contrast in kleuren en zorgt voor een verrassend geheel.

Het in het oog springende meubilair van het Italiaanse merk EMU dat door House of Green geleverd is maakt deze vrolijke gezinstuin af!

Naar tuinontwerpen