TUINONDERHOUD VVE WASSENAAR

Een onderhoudsvrije tuin voor de gehele VVE

Wij verzorgen het onderhoud van de gemeenschappelijke tuinen rondom deze prachtig landelijk gelegen appartementencomplexen. Door goede contacten met de bewoners en VVE over de inhoud en frequentie van het tuinonderhoud hebben wij al jaren een zeer prettige samenwerking. De gehele VVE wordt hierdoor ontzorgt en het onderhoudscontract zorgt ervoor dat er niet ineens onvoorziene kosten om de hoek komen kijken.

Een vaste hovenier, wel zo vertrouwd!

Onze hovenier Frans komt hier als vaste hovenier al jaren en kent de bewoners daardoor persoonlijk, iets wat voor beiden partijen erg prettig werkt. Omdat Frans de gemeenschappelijke tuin en haar beplanting zelf aanlegt en/of vervangt is het fijn dat hij de wensen van de VVE en bewoners goed kent.

Bent u lid van een VVE en op zoek naar goed tuinonderhoud?

Bij gemeenschappelijk groen is het altijd de vraag wie de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het onderhoud. Allure Tuinen neemt deze zorg graag voor uw VVE uit handen. Het snoeien van heesters en bomen, hagen scheren, gazononderhoud, bemesten, onderhoud van terrassen, tuinverlichting, etc. dragen ertoe bij dat u en alle bewoners het hele jaar door een fraaie gemeenschappelijke tuin hebben om van te genieten en in te leven.

Een op maat gemaakt onderhoudscontract voor uw VVE

Omdat iedere gemeenschappelijke tuin anders is, maar ook iedere VVE anders is maken wij altijd een onderhoudscontract op maat. Eén van onze groenspecialisten komt op locatie en neemt samen met u de wensen en mogelijkheden door. Aan de hand daarvan wordt een tuinonderhoudscontract opgesteld welke u kunt laten accorderen door de VVE. Op deze wijze is voor alle partijen helder welke werkzaamheden er worden uitgevoerd in de gemeenschappelijke tuin.

Wilt u meer informatie over het tuinonderhoud binnen uw VVE? Neem dan contact op met één van onze hoveniers. Wij werken voor VVE’s in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Westland, Voorschoten, Leiden en Rotterdam.