TUINONDERHOUD VVE VOORBURG

Dat een tuin niet alleen fraai hoeft te zijn bij of rondom een particuliere woning, laat de tuin rondom deze VvE in Voorburg / Leidschendam zien. Een parkachtige tuin waar majestueuze bomen staan en beeldbepalend zijn. De diverse bewoners kunnen vanaf de diverse etages de tuin vanuit de woning en vanaf hun terras bekijken. Ook is de tuin toegankelijk gemaakt door het ontwerpen van paden die langs de verschillende borders en de vijver lopen. Op die manier kan men de tuin van dichtbij ervaren en beleven. De watervogels in de vijver zorgen voor leven en een stuk gezelligheid. In combinatie met bijvoorbeeld de rijkbloeiende Rhododendrons in het voorjaar en de bloeiende Hortensia’s in de zomer, geeft dit een beleving van de tuin die men ervaart als een wandeling in een park.

Een doordacht onderhoudsplan

Een doordacht onderhoudsplan, duidelijk afspraken binnen een onderhoudscontract en intensief contact met de tuincommissie dragen ertoe bij dat men weet welke onderhoudswerkzaamheden in welk jaargetijde worden uitgevoerd. Wilt u meer weten over een onderhoudscontract voor uw VVE? Neem dan contact op met één van onze hoveniers.

Waar moet u aan denken bij goed onderhoud van uw gemeenschappelijke tuin?

Het gebruik van organische meststoffen en het niet gebruiken van chemische bestrijdingsmiddelen zorgen dat de natuur zich fraai en gezond ontwikkeld. Een rustige groei van het gazon in combinatie met een fraaie donkergroene kleur geeft de gemeenschappelijke tuin een verzorgd en natuurlijk uiterlijk. Praktische zaken zoals parkeerplaatsen, paden en eventuele bruggetjes worden tijdens de onderhoudswerkzaamheden ook verzorgd.