TUINONDERHOUD VILLATUIN IN WASSENAAR

In deze klassieke tuin rondom een prachtige villa in Wassenaar voert onze onderhoudshovenier Ron al vele jaren het tuinonderhoud uit. Zoals u kunt zien is het een behoorlijk oppervlakte, maar door de volle borders en overdadige beplanting is het toch een gezellige tuin. Het goed onderhouden gazon is ook een blikvanger en zet de woning mooi in de spotlight. Een prachtige villatuin waar de bewoners de natuur en omgeving waarderen en graag in ere houden. Dat Allure Tuinen hier al jaren het onderhoud mag doen verdient een mooie fotoshoot!

Hovenier Ron over het onderhouden van deze tuin

‘Sinds 2013 kom ik zo’n 6 keer per jaar met een collega in deze tuin. Wij doen dan meestal al het grote werk zoals het snoeien, gras verticuteren en veel knip- en scheerwerk aan alle grote coniferen en heesters. De tuin bestaat uit een aantal grote coniferen en heesters die al in de tuin stonden toen ze het huis kochten en daar hebben wij veel nieuwe heesters, vaste planten en rozen bij geplant zodat het nu een mooie mix van verschillende planten is die op verschillende momenten bloeien. De eigenaren zijn echte tuin- en natuurliefhebbers en komen vaak helpen als wij bezig zijn met de tuin, erg gezellig!’

De bewoners over hun tuin en Allure Tuinen

Graag willen wij aan de mooie woorden van Ron en de foto’s van de fotograaf toevoegen hoe bevoorrecht wij ons voelen te wonen omringd door dit stukje ‘natuur met allure’. Iedere dag zijn wij er wel een uurtje of wat in bezig, met als beloning een mooie roos die zich opeens ontplooit of een onverwacht overgewaaide plant die trots laat zien het naar de zin te hebben.

Het is hard werken en Ron en zijn collega zijn daarbij onmisbaar voor ons. Soms hebben wij andere ideeën over de tuin. Ron toont ook dan zijn expertise en is altijd eerlijk over wat wel en niet te doen bij aanpassingen in de beplanting.

Vanwege de mooie ligging van de tuin op de zon hebben wij dit huis gekocht en genieten alle seizoenen van al wat bloeit om ons heen.

Allure Tuinen raden wij van harte aan voor het vakkundig onderhoud van iedere tuin!

Ireen en Frans Willem Hogewind

Bent u op zoek naar de juiste hovenier voor uw villatuin?

Bent u voor uw villatuin ook op zoek naar de juiste partner voor het onderhoud? Onze groenprofessionals komen graag langs om advies op maat te geven. Bekijk ook onze pagina Tuinonderhoud om meer te lezen over de diverse onderhoudspakketten en mogelijkheden.

Ook voor de renovatie of nieuwe aanleg van uw villatuin bent u bij Allure Tuinen aan het juiste adres! Neem contact op met één van onze hoveniers.