TUINAANLEG KANTOORTUIN

Een verzorgde en groene bedrijfstuin is uitnodigend voor uw gasten én personeel! In deze kantoortuin aan het water is het nu heerlijk vertoeven voor zowel de werknemers als gasten van dit bedrijf. Een goede bedrijfstuin nodigt uit om te ontspannen, lunchen, vergaderen of zelfs te sporten! Voor bedrijfstuinen selecteren we vaak dichtbegroeide en onderhoudsvriendelijke beplanting en zorgen we er tevens voor dat ook in de winter de kantoortuin mooi blijft door voldoende wintergroene beplanting toe te passen.

Een uitnodigende bedrijfstuin

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden voor de aanleg van een uitnodigende groene buitenruimte bij uw kantoor of bedrijfspand door contact met ons op te nemen. We komen graag op locatie kijken om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor het tuinonderhoud van uw zakelijke buitenruimte kunt u bij Allure Tuinen terecht.

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden uiteenlopende bedrijfstuinen, vraag onze groenspecialisten om persoonlijk advies. Onze hoveniers werken voor de aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen dagelijks in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Westland, Voorschoten, Leiden en Rotterdam.