STRAKKE TUIN IN DE LIER

Tuin in De Lier 2e tijdens de verkiezing: Tuin van het Jaar 2017!

Strakke borders met éénduidige beplanting accentueren de architectuur van deze woning in De Lier. In het midden van het gazon is een border geplaatst waarin een fraaie mix van bloeiende vaste planten als blikvanger is aangebracht. De leibomen geven privacy richting de naast gelegen woning.

De “haag-op-hoogte” wordt gevormd door rode beuken, die mits strak gesnoeid, naast privacy tevens een prachtig contrast bieden ten opzichte van de andere groene bomen. De siergrassen en beukenhagen geven richting en continuïteit aan het ontwerp en zorgen door hun verkleuring in alle seizoenen voor een wisselend en fraai tuinaanzien.

Wordt uw tuin de volgende Tuin van het Jaar?!

Al ruim 15 jaar is de Tuin van het Jaar een bloeiende competitie voor de best aangelegde tuin. Het is een begrip onder hoveniers en tuinliefhebbers. Met deze competitie zetten Brancheverenging VHG en vele hoveniers de vakkundig ontworpen, aangelegde en onderhouden tuinen op de groene agenda. In 2009 pakte Allure Tuinen deze felbegeerde titel en in 2017 dus een mooie 2e plaats! Wilt u met uw tuin ook kans maken op deze felbegeerde titel? Neem contact op met één van onze groenadviseurs over de aanleg of renovatie van uw tuin, dan zorgen wij dat u kans maakt!