STADSTUIN DEN HAAG

Deze stadstuin in de mooie Archipelbuurt in Den Haag is door Allure Tuinen volledig gerenoveerd.

Een tuinmetamorfose met verbluffend resultaat!

De tuinmetamorfose heeft goed uitgepakt, onder andere door een op maat gemaakte (hard)houten bank. Elementen als deze maken een tuin uniek en zorgen voor een optimale benutting van de vaak beperkte ruimte in stadstuinen. De aluminium pergola geeft de tuin een modern en stoer karakter. Tevens ondersteunt deze pergola de oude Wisteria die aanwezig is zodat we deze mooie klimplant hebben kunnen behouden. De verscheidene terrassen op de diverse plaatsen in de tuin geven de mogelijkheid om in de zon of in de schaduw te zitten. Tegelijkertijd zijn de (half)verhardingsmaterialen van een duurzaam type, waardoor het regenwater makkelijk naar de ondergrond kan worden afgevoerd.

Ook in deze tuin geldt: less is more. De tuin is groen en oogt ruim en is voor de bewoners nu een fijne plek om in te ontspannen en te dineren. Omdat deze tuin geen achterom heeft zijn alle materialen door én over het huis heen getransporteerd. Een bijzondere klus waar wij als team gewoon trots op zijn!

Wilt u uw tuin ook een metamorfose geven?

Heeft u ook een uitdagende locatie of moeilijk te bereiken tuin? Niet alleen in Den Haag, maar in de hele regio Westland, Leiden en Rotterdam denken onze specialistische tuinontwerpers en hoveniers graag mee! Geen idee is te gek en geen uitdaging te groot bij Allure Tuinen voor een spectaculaire tuinmetamorfose!