Project omschrijving

MODERNE TUIN IN KWINTSHEUL

Een doordacht tuinontwerp

De semi klassieke stijl van deze nieuwbouw twee-onder-één-kapwoning hebben wij doorgetrokken in de tuin. De uitgangspunten voor de bewoners waren het krijgen van een echte leef en relax tuin. Voldoende groen én kindvriendelijk waren belangrijke aspecten. De staptegels geven een speels effect en vanuit de luxe overkapte terras geniet het hele gezin nu van de rust en natuur rondom het huis.

Ook op zoek naar een tuinontwerp op maat? Bekijk hier onze visie op tuinontwerp.

Wat maakt een tuin een moderne tuin?

Bij een moderne tuin wordt er altijd gekeken naar het karakter van de woning en de vorm van de tuin. Moderne elementen als corten-stalen plantenbakken of randen van corten-staal voor borders zijn al enige jaar een trend. Buiten koken en buitenhaarden zijn ook in opkomst en integreren wij vaak in een modern tuinontwerp. Terrassen van grote betontegels of gebruikt als staptegels geven een modern effect en zijn makkelijk in het onderhoud.

Wilt u meer informatie over de aanleg van een moderne tuin in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Westland, Voorschoten, Leiden en Rotterdam? Neem dan contact op met een van onze hoveniers of groenspecialisten!

Naar projectenoverzicht