MODERNE TUIN IN KIJKDUIN

Een moderne tuin rondom een vrijstaande woning

Deze ruime vrijstaande woning heeft veel raampartijen en kijkt daardoor vanuit de gehele woning uit op de tuin rondom. De tuin wordt gekenmerkt door volle borders en diverse grote plantenbakken zodat het groen op verschillende hoogten goed uitkomt. Een gezellig terras dat uitkijkt over een groot groen gazon was de wens. Door grote borders met pluim-hortensia’s te plaatsen krijgt de tuin meer diepte en worden de rechte lijnen verzacht. Een verlichtingsplan op maat zorgt voor een prachtig uitgelichte tuin in de avonden.

Hoe pakt u de renovatie of aanleg van een moderne tuin aan?

Heeft u een bestaande tuin waar u niet (helemaal) meer tevreden mee bent of laat u een nieuwe woning bouwen? In beide gevallen kunnen de specialisten van Allure Tuinen meedenken over de juiste inrichting van de tuin. We starten met het inventariseren van alle wensen en bekijken de omgeving en technische aspecten van de tuin. Wat wordt de functie van de tuin, waar is de beste plek om te eten en te loungen? Maar ook, hoe creëren we de juiste moderne sfeer in uw tuin? Wij zijn ervaren in het aanleggen van moderne tuinen en kunnen op maat voorstellen doen zodat ook uw tuin de juiste uitstraling krijgt. Onze specialisten vertellen tevens graag meer over buitenkeukens, wellness opties zoals jacuzzi’s en zwembaden en tuinverlichting. Zelfs over de inrichting van uw moderne tuin met design tuinmeubilair kunnen wij met onze partner House of Green meedenken!

Onze gecertificeerde hoveniers werken voor de aanleg en onderhoud van moderne tuinen dagelijks in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Westland, Voorschoten, Leiden en Rotterdam. Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie over de mogelijkheden voor het realiseren van de moderne tuin van uw dromen!