LANDELIJKE TUIN IN DEN HAAG

Deze karakteristieke tuin rondom een vrijstaande villa met rieten dak vroeg om een bijpassende tuin. Grote partijen met duingrassen en volle borders geven deze tuin de juiste uitstraling. De brede kiezelpaden welke gecombineerd zijn met vlonderdelen zorgen voor een speelse toegang tot het ruime hoger gelegen terras.

De meerwaarde van goede tuinverlichting

Ook bij deze woning is goed zichtbaar wat de meerwaarde van een goed verlichtingsplan is voor de uitstraling van de tuin in de avond en op donkere dagen. Wilt u ook persoonlijk advies over de mogelijkheden voor tuinverlichting? Neem dan contact op met één van onze hoveniers.

Op zoek naar een persoonlijke aanpak voor uw tuin?

Hoveniersbedrijf Allure Tuinen legt al meer dan 10 jaar uiteenlopende tuinen aan, waaronder ook een divers aantal villatuinen. Heeft u een tuin rondom een vrijstaande woning en bent u op zoek naar een hovenier die de juiste stijl weet te vinden die bij uw wensen en uw huis past? Onze specialisten denken graag mee dus neem contact op. Wij starten altijd met uitgebreid tuinontwerp in 2D en 3D zodat u vooraf exact weet hoe uw tuin er uit komt te zien. Benieuwd naar onze aanpak omtrent tuinontwerp? Bekijk hier de tuinontwerppagina.