DAKTERRAS LEIDSCHENDAM

Bij dit penthouse in Leidschendam / Voorburg is er een ruimtelijk effect ontstaan door het toepassen van kunstgras in combinatie met bamboe vlonders en grote natuurstenen tegels op de diverse terrassen. Een moderne strakke uitstraling was de wens.

Welke tuinelementen passen goed op een dakterras?

Eén van de terrassen is voorzien van een wit stalen overkapping met een op afstand bedienbaar lamellen dak en screens tussen de staanders. Op deze manier kan er gekozen worden om uit de zon en windvrij te zitten. Zoals aangegeven is er voor dit dakterras gekozen voor kunstgras i.p.v. echt gras. Echt gras in cassettes is mogelijk op dakterrassen, echter was het bij dit terras gezien het oppervlakte en de hoogte van de tegelvloer geen optie. Cortenstalen watertafels en plantenbakken voorzien van grote bomen en beplanting, geven hoogte aan het geheel. Een goed gekozen verlichting op en bij de diverse onderdelen geven in de avond een geweldig effect.

Hoe creëert u het ultieme groene dakterras op hoogte?

Bij dit dakterras krijgt men vanuit de woning het gevoel dat de buitenruimte onderdeel is geworden van de woonkamer. Door het vooraf maken van een goed dakterrasontwerp en de nauwkeurige uitvoering is maar weer eens bewezen dat een groene tuin op hoogte ook zeker mogelijk is! Wilt u weten wat Allure Tuinen voor uw dakterras kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze groenspecialisten.