10 JAAR ALLURE, 80 JAAR KENNIS

Ons team bestaat uit groene vakspecialisten en zijn het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf. Dagelijks werken zij met passie en tomeloze inzet aan de toekomst van Allure Tuinen. Met trots stellen wij daarom onze teamleden aan u voor!

Henk
Henk
Niels
Niels
Martin
Martin
Ilonka
Ilonka
Ron
Ron
Boy
Boy
Patrick
Patrick
Romain
Romain
Ronald
Ronald
Andre
Andre
Lody
Lody
Frans
Frans
Hanno
Hanno
Edwin
Edwin
Lipko
Lipko
Mark
Mark

Onze historie

Allure Tuinen is onderdeel van Weverling Groenproviders en ontstaan uit de steeds groter wordende vraag vanuit de particuliere markt naar de aanleg en renovatie van hoogwaardige privétuinen. Om met meer expertise en slagkracht te kunnen werken aan zowel het ‘groot groen’ als ‘particulier groen’ is in 2009 Allure Tuinen opgericht.

Met 80 jaar ervaring binnen Weverling en de nauwe samenwerking tussen de vakspecialisten van beiden bedrijven, is Allure Tuinen in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio Westland, Den Haag en steeds verder daarbuiten. Ook onze leveranciers en vele medewerkers zijn de afgelopen 10 jaar met ons meegegroeid.

Wij gaan er een mooi jubileumjaar van maken en hopen ook u dit jaar (weer) van dienst te mogen zijn!

Onze onderscheidende werkwijze

Door onze kennis, jarenlange ervaring en continue scholing zorgt Allure Tuinen er al 10 jaar lang voor dat iedere tuin voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en het resultaat steeds weer uniek is! Of het nu gaat om een nieuw tuinontwerp of tuinrenovatie, wij begrijpen dat uw tuin een beleving is; een rustpunt in een hectisch bestaan, de plek voor quality time met vrienden en familie, of waar u heerlijk kunt tuinieren. Des te belangrijker is de waarborging dat de aanleg of renovatie van uw tuin goed uitgevoerd wordt.

  • Om die reden zijn wij zijn aangesloten bij de VHG. Dit is de brancheorganisatie die ons helpt de kwaliteit te waarborgen in onze organisatie.
  • Omdat wij aangesloten zijn bij de VHG en wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze medewerkers en gebruikte materialen ontvangt u 1 jaar garantie op uw tuin.
  • Onze projecten worden uitsluitend uitgevoerd door opgeleide vakmensen die bij ons in dienst zijn.
  • Allure Tuinen zet daarnaast structureel in op duurzaamheid. Lees hieronder meer over duurzaamheid en o.a. onze samenwerking met NL Greenlabel.

DUURZAAMHEID EN CERTIFICERINGEN

Allure Tuinen zet structureel in op duurzaamheid, maar wat houdt dat concreet in? Graag vertellen wij iets meer over het belang én de voordelen van een duurzame tuin. En niet onbelangrijk; een duurzame tuin betekent niet meteen een dure tuin! Lees hieronder verder over hoe u met uw tuin kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Lees meer over duurzaamheid en certificeringen
Maak een afspraak
Stel een vraag
Bel mij terug