HOVENIERS MET ALLURE

Ons team bestaat uit groene vakspecialisten en zijn het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf. Dagelijks werken zij met passie en tomeloze inzet aan de toekomst van Allure Tuinen. Met trots stellen wij daarom onze teamleden aan u voor! Onze hoveniers werken voor tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Westland, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Valkenburg en Rotterdam.

Neem contact op
Henk
Henk
Niels
Niels
Lars
Lars
Ilonka
Ilonka
Patrick
Patrick
Boy
Boy
Romain
Romain
Jules
Jules
Ronald
Ronald
Andre
Andre
Frans
Frans
Edwin
Edwin
Hanno
Hanno
Mark
Mark
Michel
Michel
Jeffrey
Jeffrey
Kris
Kris
Tobias
Tobias

Onze historie

Allure Tuinen is onderdeel van Weverling Groenproviders en ontstaan uit de steeds groter wordende vraag vanuit de particuliere markt naar de aanleg en renovatie van hoogwaardige privétuinen. Om met meer expertise en slagkracht te kunnen werken aan zowel het ‘groot groen’ als ‘particulier groen’ is in 2009 Allure Tuinen opgericht.

Met meer dan 80 jaar ervaring binnen Weverling en de nauwe samenwerking tussen de vakspecialisten van beiden bedrijven, is Allure Tuinen in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio Westland, Den Haag en steeds verder daarbuiten. Ook onze leveranciers en vele medewerkers zijn de afgelopen jaren met ons meegegroeid. Wij zijn er trots op dat Allure Tuinen alweer meer dan 10 jaar bestaat en nog steeds groeiende is!

Onze onderscheidende werkwijze

Door onze kennis, jarenlange ervaring en continue scholing zorgt Allure Tuinen er meer dan 10 jaar voor dat iedere tuin voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en het resultaat steeds weer uniek is! Of het nu gaat om een nieuw tuinontwerp of tuinrenovatie, wij begrijpen dat uw tuin een beleving is; een rustpunt in een hectisch bestaan, de plek voor quality time met vrienden en familie, of waar u heerlijk kunt tuinieren. Des te belangrijker is de waarborging dat de aanleg of renovatie van uw tuin goed uitgevoerd wordt.

  • Om die reden zijn wij zijn aangesloten bij de VHG. Dit is de brancheorganisatie die ons helpt de kwaliteit te waarborgen in onze organisatie.
  • Omdat wij aangesloten zijn bij de VHG en wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze medewerkers en gebruikte materialen ontvangt u 1 jaar garantie op uw tuin.
  • Onze projecten worden uitsluitend uitgevoerd door opgeleide vakmensen die bij ons in dienst zijn.
  • Allure Tuinen zet daarnaast structureel in op duurzaamheid. Lees hieronder meer over duurzaamheid en onze werkwijze hierin.
  • Onze hoveniers komen dagelijks voor tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Westland, Voorschoten, Leiden en Rotterdam.

DUURZAAMHEID EN CERTIFICERINGEN

Allure Tuinen zet structureel in op duurzaamheid, maar wat houdt dat concreet in? Graag vertellen wij iets meer over het belang én de voordelen van een duurzame tuin. En niet onbelangrijk; een duurzame tuin betekent niet meteen een dure tuin! Lees hieronder verder over hoe u met uw tuin kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Lees meer over duurzame tuinen
Maak een afspraak
Stel een vraag
Bel mij terug