Home > Kunstgras

Kunstgras

Door de gepatenteerde V-shape technologie van Royal Grass springen de vezels(sprieten) terug en behoudt het kunstgras een natuurlijke uitstraling. Naast een prachtige uitstraling is de factor ‘gemak’ groot; maaien, sproeien of bemesten van uw tuin, (dak)terras of balkon is niet meer nodig en kunstgras zorgt voor een zachte en veilige speelondergrond voor kinderen.

Introductievideo

Kunstgras & Prijzen

 • ROYAL GRASS DELUXE

  Deluxe bestaat uit 3 kleuren groen met een lengte van 36 mm. Een mooie, intens groene kwaliteit met een vol en dicht uiterlijk. Voorzien van rootzone, V-shape en MiNT.

  € 42,95 m2

 • ROYAL GRASS ECOSENSE

  Onze 100% cradle-to-cradle keuze kan volledig worden hergebruikt om nieuw kunstgras te produceren. 40 mm hoog, met rootzone, V-shape en MiNT.

  € 42,95 m2

 • ROYAL GRASS XL

  Een waar gevoel van luxe, ons hoogste type kunstgras met een lengte van maar liefst 65mm! Dikker en zachter dan ooit. Voorzien van rootzone, V-shape en MiNT.

  € 44,95 m2

 • ROYAL GRASS EXCLUSIVE 3.0

  Een volle grasdichtheid met een lengte van 37mm. Een prachtige, intens groene kleur. De zandinvulling maakt deze soort brandwerend. Voorzien van V-shape en MiNT.

  € 36,95 m2

 • ROYAL GRASS SILK 35

  Mooie en zachte speelondergrond voor kinderen, een frisse zomerse kleur groen. De grasvezels zijn 35 mm hoog en voorzien van rootzone, V-shape en MiNT.

  € 39,95 m2

 • ROYAL GRASS SILK 25

  Onze economische keuze, maar toch met het volle en natuurlijke Royal Grass uiterlijk. 25mm hoge grasvezels. Voorzien van rootzone, V-shape en MiNT.

  € 29,95 m2

 • ROYAL GRASS SEDA

  Royal Grass Seda heeft een populaire laat-zomerse kleur groen en 30mm hoge gras vezels. Deze kwaliteit is zacht en flexibel vanwege de iets hogere vezel.

  € 29,95 m2

 • ROYAL GRASS SATIN

  Heerlijk zacht en verend, 45 mm lange grasvezels. Luxe en erg natuurlijk ogend, geschikt voor een wilder type tuin. Voorzien van rootzone, V-shape en MiNT.

  € 36,95 m2

Bekijk de kunstgrassoorten in onze kunstgrasshowtuin

Showtuin geopend maandag t/m vrijdag 8:00 – 17:00 uur en zaterdag op afspraak

logo-RG-2016

Kunstgras showtuin

Boomaweg 27a, 2681 RH, Monster (Westland)

Maandag t/m vrijdag 8:00 - 17:00 uur

Zaterdag op afspraak

Maak een afspraak