Home > Hoveniersbedrijf Den Haag

Hoveniersbedrijf Den Haag

Hoveniersbedrijf Allure Tuinen is gevestigd in Den Haag (Leidschendam). Allure Tuinen werkt voor zowel bedrijven als particulieren in de regio Den Haag. We starten daarbij uiteraard eerst om uw persoonlijke wensen te vertalen in concrete sfeerbeelden en tuinstijlen.

Voor onze tuinstylist zijn uw voorkeuren en inspiraties de basis voor het creëren van uw droomtuin. We bespreken dit graag bij ons op het bedrijf en uiteraard komen we ook graag de situatie in uw tuin opnemen.

Introductievideo

Projecten Regio Den Haag

Tuin Den Haag
Tuin Leidschendam
VVE Voorburg
Tuin Leidschendam

Hoveniersbedrijf Regio Den Haag

Nadat er overeenstemming is over de offerte, tuinontwerp en planning, starten wij met de aanleg van uw tuin. De tuinaanleg wordt uitgevoerd door een vast team van gediplomeerde en vakbekwame hoveniers. Doordat wij in Den Haag gevestigd zijn en werkzaam binnen deze omgeving, rekenen we geen voorrijkosten.

Tuinaanleg en renovatie

Tijdens de tuinaanleg of tuinrenovatie houden wij uiteraard rekening met de omstandigheden. Denk aan de bereikbaarheid van de woning gedurende de werkzaamheden, het snel afvoeren van restmaterialen, het iedere dag schoon achterlaten van de werkplek en het tot een minimum beperken van (geluid)overlast.

Tuinonderhoud

Een goed onderhouden tuin zal door de jaren heen alleen maar mooier worden. Voor veel klanten in Den Haag, Kijkduin, Voorburg en Leidschendam verzorgen wij het tuinonderhoud. Snoeien van heesters en bomen, hagen scheren, gazononderhoud, bemesten, onderhoud van terrassen en tuinverlichting, etc. zorgen dat u in alle seizoenen een fraaie tuin heeft om van te genieten en in te leven.

Onderhoudswerkzaamheden

Denk aan bemesten, snoeien, gazononderhoud, onderhoud van tuinverlichting, beregeningsinstallaties, etc. U heeft geen zorg aan de tuin maar u kunt er wél van genieten. We gebruiken overigens geen onkruidbestrijdingsmiddelen en alleen organische bemesting.

Wat vinden onze klanten van ons?

Een keer langskomen in Den Haag?

Henk Zandee
Bedrijfsleider