Hovenier in de regio Westland nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren en deskundige hovenier op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg in het Westland, dan bent u bij Allure Tuinen aan het juiste adres.

Of het nu gaat om het ontwerpen of aanleggen van een villa tuin, landelijke tuin, strakke tuin, moderne tuin, bedrijfstuin of stadstuin, onze ervaren hoveniers staan voor u klaar!

Onze groenprofessionals starten met een bezoek op locatie om de werkzaamheden te inventariseren en samen met u te kijken naar de beste aanpak. Na het maken van een ontwerp en gedegen offerte voor de aanleg van de tuin worden onze hoveniers geïnformeerd en gaan zij van start met de realisatie van uw droomtuin!

Vestiging Westland

Boomaweg 27a, 2681 RH Monster
T. 0174 28 22 55
info@alluretuinen.nl

Tuinwerkzaamheden in Westland e.o.

Niet alleen leggen wij nieuwe tuinen aan, maar onze hoveniers renoveren ze ook. Tijdens een tuinrenovatie herstellen wij bijvoorbeeld achterstallig onderhoud en verzakkingen in uw tuin. Door middel van nieuwe aanplantingen herstellen wij het aanzicht van uw tuin en geven deze een nieuwe en verfrissende uitstraling.

Daarnaast onderhouden wij ook tuinen in de regio Westland en verrichten hierbij onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Het bemesten van de planten
  • Het snoeien van bomen en struiken
  • Het onderhouden van uw gazon
  • Het onderhouden van de tuinverlichting
  • Het controleren en onderhouden van beregeningsinstallaties

Nadat onze ervaren hoveniers uw tuin een onderhoudsbeurt hebben gegeven kunt u weer zorgeloos genieten!

Bekijk hieronder onze nieuwste bedrijfsvideo!

Wij verzorgen ook uw gehele tuininrichting in de regio Westland

Naast tuinrenovatie in het Westland verzorgen wij ook de tuininrichting om uw aangelegde tuin echt compleet te maken! Wij richten uw tuin in samenwerking met House of Green graag in met hoogwaardige tuinaccessoires, plantenbakken en meubels.

Nu uw tuin weer beschikt over een nieuwe uitstraling is het van belang de tuin zo goed mogelijk te onderhouden. Natuurlijk kunt u zelf de tuin onderhouden, maar voor grootschalig tuinonderhoud in de regio Westland kunt u ook terecht bij Allure tuinen. Tijdens het onderhoud bemesten wij onder andere uw planten, snoeien de bomen en struiken en onderhouden wij uw gazon en tuinverlichting. Vraag onze hoveniers naar de mogelijkheden!

Neem contact op met dé hovenier in de regio Westland voor al uw tuinwerkzaamheden

Bent u van plan tuinwerkzaamheden uit te laten voeren door een ervaren hoveniersbedrijf in de Westland regio? Neem dan contact op met Allure Tuinen en vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar info@alluretuinen.nl.