Allure Tuinen, dé allround hovenier in Den Haag

Allure Tuinen is als allround hovenier in Den Haag gespecialiseerd in het realiseren van exclusieve en unieke tuinen. Of het nu gaat om een nieuw tuinontwerp of tuinaanleg in Den Haag, wij begrijpen dat uw tuin een echte beleving hoort te zijn!

Niet alleen voor ontwerp en aanleg, maar ook voor een tuinrenovatie in Den Haag kunt u bij ons terecht. Achterstallig onderhoud of het verzakken van uw tuin kan namelijk voor problemen zorgen en een reden zijn om uw tuin opnieuw te laten renoveren. Door het opnieuw aanplanten van bijvoorbeeld bomen en struiken geeft u uw tuin een verfrissende nieuwe uitstraling.

Na de tuinrenovatie maakt u uw tuin pas echt compleet met nieuwe tuinmeubelen, tuinverlichting of andere accessoires. Samen met House of Green, onze partner op het gebied van tuininrichting in Den Haag, richten wij graag uw tuin in met hoogwaardig tuinmeubilair, verlichting en plantenbakken.

Vestiging Den Haag

Schrepelpad 4, 2491 EE Den Haag
T. 070 36 91 336
info@alluretuinen.nl

Tuinonderhoud in Den Haag en omgeving

Natuurlijk is het van belang de nieuwe tuin na de renovatie of aanleg zo goed mogelijk te onderhouden en nazorg te geven. Een goed onderhouden tuin zal namelijk door de jaren heen alleen maar mooier worden. De groenspecialisten van Allure Tuinen staat daarom ook garant voor uw tuinonderhoud in Den Haag.

Wij verzorgen uw tuin in Den Haag en omstreken en verrichten onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Het bemesten van de planten
  • Het snoeien van bomen en struiken
  • Het onderhouden van uw gazon
  • Het onderhouden van de tuinverlichting
  • Het controleren en onderhouden van beregeningsinstallaties

Na het onderhoud, verricht door onze ervaren hoveniers, kunt u weer optimaal genieten van uw tuin! Lees op onze tuinonderhoud pagina de diverse mogelijkheden voor het onderhoud van uw tuin.

Bekijk hieronder onze nieuwste bedrijfsvideo!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tuinwerkzaamheden in Den Haag

Bent u van plan nieuw leven te blazen in uw tuin en bent u op zoek naar een ervaren en deskundig hoveniersbedrijf in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Westland, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Valkenburg en Rotterdam? Maak dan kennis met Allure Tuinen en vraag een  gedegen offerte aan voor uw tuinwerkzaamheden.

Wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt een u een afspraak inplannen of offerte aanvragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@alluretuinen.nl.