Home > Homepage > Vacature Projectvoorbereider Calculator

Vacature Projectvoorbereider-calculator

Allure Tuinen staat voor vakmanschap en een professionele uitstraling. Dat zit al in onze naam. We zijn daarom altijd op zoek naar echte vakmensen, zowel uitvoerend als op kantoor. En voor dat laatste zijn we op zoek naar een projectvoorbereider-calculator die een zorgvuldige planning nastreeft en onze projecten realiseert.


Wat ga je doen?

Als projectvoorbereider ben je breed inzetbaar. Je denkt mee met projecten die worden aangeboden en je begroot zelfstandig de offerte die we aan de klant aanbieden. Met het team kom je tot een goede aanbieding met de juiste prijs/kwaliteitverhouding.

Als we de opdracht krijgen, zorg je dat het project goed voorbereid wordt. Je geeft uitvoerende collega’s een helder projectplan, waar zij vervolgens mee aan de slag kunnen. Kortom, je zorgt dat de projecten voorzien worden van een goed doordacht plan, inclusief begroting, zodat de projecten zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kunnen worden en voldoen aan onze kwaliteitsnormen.


Waar moet je aan voldoen?

De projectvoorbereider is iemand met technische kennis en goed cijfermatig inzicht. Kennis van tuinen, projecten en ervaring in het vak is wenselijk.

Schriftelijke en digitale vaardigden zijn van groot belang om deze rol goed uit te kunnen voeren.
Het is een fulltime functie met veel zelfstandigheid, in een team met prettige en deskundige collega’s.


Bij wie ga je aan de slag?

Allure Tuinen is een gerenommeerd bedrijf, dat gevestigd is in zowel het Westland (Monster) als in Den Haag. Elke dag willen we passie en vakmanschap uitstralen, iets dat ingebakken zit in onze visie. Met deze visie zetten wij ons in voor hoogwaardige tuinen. Dit doen wij vooral voor particuliere opdrachtgevers, maar ook voor VVE’s, kantoren en instellingen in de Westelijke randstad. Denk hierbij voornamelijk aan Den Haag, het Westland, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar en Voorschoten.

Naast advies en ontwerp, waar het proces mee begint, houden wij ons dagelijks bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen die aansluiten bij de beleving en het karakter van onze klant.
Zo krijgt elke tuin zijn eigen persoonlijke dimensie.

Je wilt deze baan. Wat nu?

Wij verzoeken je de sollicitatie, bij voorkeur digitaal, te richten tot onze collega Leontien Oosterhof op het mailadres: info@alluretuinen.nl

Terug naar overzicht