Home > Homepage > Vacature Allround Hovenier

Vacature Allround Hovenier

Deze gedreven en enthousiaste vakman werkt in teamverband maar kan ook zelfstandig werken. Hij is samen met collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van aanleg-, renovatie- en onderhoudsprojecten bij onze opdrachtgevers. Deze opdrachten hebben betrekking op hoogwaardige tuinen en groenprojecten, inclusief dak- en gevelgroen. Dit doen wij vooral voor particuliere opdrachtgevers maar ook voor VVE’s, kantoren en instellingen in de Westelijke randstad. Denk hierbij voornamelijk aan Den Haag, het Westland, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar en Voorschoten.


Profiel kandidaat

Wij zijn op zoek naar een flexibele, proactieve MBO’er met een groene (of aanverwante) achtergrond.

Iemand met ervaring in het hoveniersvak, die over actuele vakkennis beschikt. Vaktechnische vaardigheden en een goede omgang met materieel en materiaal zijn een voorwaarde. Een open houding en klantgerichte instelling is een must. Daarnaast is onze nieuwe collega communicatief vaardig en thuis in het gebruik van moderne communicatiemiddelen.

Ben jij de enthousiaste teamplayer die iets kan toevoegen aan ons bedrijf, dan nodigen wij je graag uit om te reageren!

 

Reageren

Wij verzoeken je de sollicitatie, bij voorkeur digitaal, te richten tot onze collega Eva van den Born: info@alluretuinen.nl

 

Terug naar overzicht