Home > Tuinaanleg

Tuinaanleg

Nadat er overeenstemming is over het te realiseren tuinplan, de offerte en planning, starten wij met de aanleg van uw tuin. De tuinaanleg wordt uitgevoerd door een vast team van gediplomeerde en vakbekwame hoveniers.

Tijdens de aanleg houden wij uiteraard rekening met de omstandigheden. Denk aan de bereikbaarheid van de woning gedurende de werkzaamheden, het snel afvoeren van restmaterialen, het iedere dag schoon achterlaten van de werkplek en het tot een minimum beperken van (geluid)overlast.

Introductievideo

Projecten

Tuinaanleg Zoetermeer
Tuinaanleg Hoek van Holland
Tuinaanleg Den Haag
Tuinaanleg achtertuin Monster
Tuinaanleg 's-Gravenzande
Tuinaanleg achtertuin de Lier
Dakterras Leidschendam

Traject tuinaanleg

 • 1. Kennismaking

  We maken een afspraak met u om de tuin te bekijken en het tuinontwerp te toetsen aan de praktijk. Zaken als bereikbaarheid, werktijden, opslag, doorlooptijd, etc. worden bekeken en besproken.

 • 2. Offerte

  De offerte bestaat uit een gedetailleerde werkomschrijving, de te gebruiken materialen, prijs per onderdeel en een totaalprijs. Uiteraard wordt de offerte toegelicht en besproken.

   

 • 3. Opdrachtbevestiging

  Indien u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte, wordt de opdrachtbevestiging ter ondertekening gestuurd. Na ontvangst en uw akkoord worden de werkzaamheden ingepland.

 • 4. Uitvoering

  De tuinaanleg wordt uitgevoerd door een vast team van vakbekwame hoveniers. Zij zijn tevens uw vaste aanspreekpunt.

   

   

 • 5. Oplevering

  Op dit moment krijgt u uitleg over de gebruikte (plant)materialen en hoe deze onderhouden dienen te worden. Veder bespreken we de mogelijkheden van tuinonderhoud.